Nevøen snød Jan Magnussen

Hurtig nevø snuppede pole position fra Danmarks mest vindende

Dennis Lind snød onkel Jan Magnussen for pole position (Foto: Jan Kaiser)
Dennis Lind snød onkel Jan Magnussen for pole position (Foto: Jan Kaiser)

Nevøen snød i sidste øjeblik onkel Jan med efternavn Magnussen, så den tilbagevendte mester, Dennis Lind, skal starte i første række sammen med onklen, Danmarks mest vindende racerkører i søndagens sæsonstart på Danish Thundersport Championship.

Tre afdelinger venter forude på Jyllands-Ringen, og det vil blive spændende at se, om DTC-klassen vil komme bedre fra start end den nye konkurrent, Danish Supertourisme Turbo klassen, hvor finalen på Padborg Park for en uge siden endte i kaos og blev 'afbrudt' efter fem omgange.

DTC-mesteren 2013, Dennis Lind, der efter en 2014-sæson næsten uden løb gør comeback, var 0,683 sek hurtigere end Jan Magnussen i tidtagningen, hvor en anden comeback-kører, Michel Nykjær i sin første start i klassen med amerikanerbiler kørte den tredjehurtigste omgang.

Denne starter i anden række som den nordiske mester Ronnie Bremer, mens den forsvarende mester, Casper Elgaard kun blev 6'er og starter i samme række som Mikkel C. Johansen.

På forhånd tegner det til en stor DTC-sæson bl. a. med to byløb, Mindeparken Århus og Bellahøj, København, og promotor Peter Elgaard har en tro på, at det samlede tilskuertal for hele sæsonen vil passere 100.000.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere