Ny Schumacher-udvikling: Følsomme oplysninger stjålet

Michael Schumachers læge har fået stjålet sin laptop fra sit kontor - en laptop der måske indeholder følsomme oplysninger om Formel 1-legenden

Ny sag om Schmachers medicinske journaler har sat dagens lys. (AP/Saurabh Das)
Ny sag om Schmachers medicinske journaler har sat dagens lys. (AP/Saurabh Das)

Der har kun i korte perioder været stille om den tyske motorsportslegende Michael Schumacher, siden han var udsat for en næsten fatal ski-ulykke i december 2013, hvor han med nød og næppe overlevede.

Nu ryster en ny sag motorsportsverdenen. En sag, hvor Schumacher endnu en gang er en af hovedpersonerne.

Den tyske avis Bild beretter nemlig om, at der har været indbrud på en klinik tilhørende Schumachers læge Johannes Peil.

Michael Schumacher kæmper fortsat en hård kamp. (Foto: SWNS) Formel 1 - 28. dec. 2014 - kl. 16:49 Et år efter ulykken: Stadig slør over Schumachers chancer

Her er der blevet stjålet penge, recepter og en laptop fremgår det af en rapport som Bild har fået indsigt i. Rapporten kommer dog ikke ind på, hvilke følsomme oplysninger om Schumacher og den tyske Formel 1-kører Nico Rosberg, der er på lægens computer. 

Det er ikke første gang, at der har været en sag om Schumachers medicinske journaler.

Da Schumacher sidste år kæmpede for at komme sig over sin hjerneskade, blev en ansat hos et schweizisk redningshold beskyldt for at have stjålet en medicinsk journal. Den mistænkte begik senere selvmord.

Lang og hård proces
Mens Michael Schumacher blot kan se med fra sidelinjen, mens politiet forsøger at oprulle den nye sag, er der intet nyt i forhold til Schumachers tilstand.

Rygterne om hans tilstand har raset med nærmest uformindsket styrke siden ulykken. Schumachers talskvinde fortalte i december sidste år, at det var meget svært at vurdere, hvordan tyskerens fremtid kommer til at se ud.

Se også: Livstegn: Schumacher græder når han hører sine børn

- Jeg ville aldrig kunne give en seriøs fremtidsudsigt. Det er simpelthen ikke muligt i denne situation, sagde Sabine Kehm

- Michael Schumacher gør fremskridt, der er passende i forhold til skadens omfang. Han befinder sig fortsat i rehabiliteringsfasen. Det er en lang og hård proces, men vi forbliver fortrøstningsfulde.

7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere