Opereret i 11 timer efter frygtelig ulykke: Her er hendes første ord

17-årige Sophia Flörsch skriver, at hun overlevede den lange operation, og at hun håber, at det kun vil gå fremad fra nu af

Ulykken skete kort efter, hun blev målt til at køre med en fart på 276,2 kilometer i timen. (Video: AP/SNTV)
Følg Motorsport

Den tyske racerkører Sophia Flörsch, der kom slemt til skade under søndagens Formel 3-grand prix i Macau, har givet sine første ord efter en 11 timer lang operation.

I et længere opslag på Facebook udtrykker hun både håb og taknemmelighed efter de seneste dages store opmærksomhed.

'Jeg overlevede operationen, der tog 11 timer. Nu håber jeg, at det kun vil blive bedre. Jeg er nødt til at blive i Macau et par dage mere, til jeg kan transporteres', forklarer hun og takker for de mange hilsner, der er tikket ind efter ulykken søndag.

'Jeg vil gerne takke alle mine fans og samtlige hilsner, som jeg nu vil begynde at læse. Det motiverer mig virkelig og giver mig mod', lyder det.

Tidligere tirsdag fortalte de kinesiske læger, at operationen gik godt, og det lader også til at være et positivt tegn, at den 17-årige tysker allerede er i stand til at dele sine tanker med omverdenen.

Det er dog endnu uklart, om Sophia Flöersch vil komme sig helt over ulykken, der skete, kort efter at hun blev målt til at køre med en fart på 276,2 kilometer i timen.

To pressefotografer kom til skade ved ulykken. Det samme gjorde en official samt den japanske kører Sho Tsuboi, og selvom Sophia Flöersch kom værst af sted, så har hun alligevel overskud til at tænke på de andre tilskadekomne.

'Mine tanker er hos alle, der var involveret i ulykken. Jeg håber, at alle har det godt', lyder det videre i opslaget, som Sophia Flörsch er afsender på. Det er dog nok tvivlsomt, hvorvidt hun selv har skrevet opslaget fysisk - hendes tilstand taget i betragtning.

Du kan læse hele Sophia Flörschs opslag og læse meget mere om ulykken nedenfor:

11 timers operation: Alle venter spændt på Sophias dom

Dårligt nyt om frygtelig ulykke: Værre end først antaget

Grusom ulykke afblæser Formel 3-løb: Stortalent fløj gennem luften

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind