Populær motorstjerne omkommer i ulykke

Britiske Dan Kneen stod ikke til at redde, da han onsdag forulykkede i træningen på hjemmebane

Dan Kneen var en afholdt kører i feltet. Privatfoto
Dan Kneen var en afholdt kører i feltet. Privatfoto

Britisk motorsport er ramt af en tragedie.

Onsdag afgik den 30-årige motorcykelkører Dan Kneen ved døden efter et styrt på Isle of Man, der ligger i Irske Hav mellem Irland og England.

Det fremgår ikke af meldingerne, hvad der lå til grund for ulykken, men den skete under træningen i byen Churchtown forud for Isle of Man TT-løbet, hvor han døde på stedet.

- ACU Events Ltd. ønsker at viderebringe deres dybeste sympati til Dans partner, Leanne, hans familie og hans mange venner i motorsporten, står der i en pressemeddelelse.

Kneen, der var født på netop Isle of Man, var irsk Superbike-mester i 2014. Samme år vandt han Ulster Grand Prix Superstock-løbet, mens han så sent som for få uger siden var hurtigst af alle i Tandragee 100-løbet, hvor han satte ny banerekord undervejs.

- Vi er alle målløse. Vores tanker er hos Dans familie og venner. Han var en populær, hårdtarbejdende fyr, der elskede racing, og han vil virkelig blive savnet, siger Philip Neill, der er team manager for Tyco BMW-holdet, som Kneen kørte for.

Kevin Magnussen under søndagens Grand Prix i Monaco. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Gode nyheder til Kevin: Spritny Haas klar til Canada

Sport og Spil En halv times F1-baggrund: Grosjeans kvaler, Kevins fremtid og gamle unoder

Foto: Mark Sutton/Sutton Images/REX/All Over Press Sport og Spil Han sidder med alle data: Her er Kevin bedst

1 af 2 Dan Kneen i aktion på sin motorcykel. Foto: All Over Press
2 af 2 Dan Kneen var en afholdt kører i feltet. Privatfoto
70 kommentarer
Vis kommentarer