Ronnie må vente på sin nye millionbil

Derfor er Ekstra Bladets Formel 1-eksperts comeback blevet forsinket

Ekstra Bladets Formel 1-TV-ekspert gør som Kevin Magnussen på den store scene

Den fabriksny Mercedes AMG GT 3 er i restordre, men det skulle være ganske vist.

Ekstra Bladets Formel 1-TV-ekspert, Ronnie Bremer er efter fire års fravær klar til endnu et comeback i USA i en Mercedes AMG GT 3, som herhjemme som to-personers coupe med frontmotor og baghjulstræk vil koste omkring 2,9 millioner kroner på gaden.

Ventetiden har foreløbigt kostet to løb, Austin og St. Petersburg, men nu skulle han være klar til et dansk stævnemøde midt i april på havnen i Long Beach, Califonien.

Den 37-årige racerkører, der midt i 00'erne kørte med i det amerikanske svar på Formel 1, den daværende Champ Car-serie, har fået en ny chance i Guds eget land i GT-serien, Pirelli World Challenge.

Serien er i Long Beach en del af programmet, når Jan Magnussen og Christina Nielsen i samme weekend skal i aktion i det amerikanske sportsvognsmesterskab på havnen med den store turistattraktion, Aquarium of the Pacific i det ene sving og med den berømte luksusliner, Queen Mary i baggrunden.

Den nye chance i USA vil betyde, at Danish Thundersport Championship vil være en profil fattigere i den kommende sæson.

Efter at have kørt formel-biler i  serierne, Champ Car og Atlantic, fik Ronnie Bremer i 2010 og 2011 en ny chance i en sportsvogn, blandt andet som substitut for Jan Magnussen i Grand Am-serien. Det kastede en start af sig i det store 24-timers løb i Daytona.

Rådgiver for Kevin
Derefter hjalp han en anden Magnussen, da Kevin Magnussen havde brug for en rådgiver og chauffør, da denne kørte sig op igennem diverse formel-klasser.

- Jeg er rigtig glad for denne mulighed. Det er et comeback, som jeg ser meget frem til, siger Ronnie Bremer i en pressemeddelelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere