Ronnie venter fortsat på sin millionbil

Imens drøner en masse andre danske racerkørere af sted

Ronnie Bremers come back i USA er blevet yderligere forsinket og udskudt til midten af maj (Foto:AP)
Ronnie Bremers come back i USA er blevet yderligere forsinket og udskudt til midten af maj (Foto:AP)

Mens et større kuld af danske racerkørere slippes løst i weekenden så forskellige steder som f. eks. Shanghai, Silverstone og Long Beach må veteranen Ronnie Bremer fortsat nøjes med at stå ved barrieren.

Amagerkanerens amerikanske comeback er blevet yderligere forsinket, da den nye millionbil, en Mercedes AMG GT3, først ankommer fra fabrikken om 12 dage.

Derfor er den første start i den amerikanske Pirelli World Challenge-serie udskudt til midt i maj på den gamle Formel 1-bane, Mosport Park nær Ontario, Canada.

Ronnie Bremer havde ellers en forventning om at gøre vennen Jan Magnussen selskab i weekendens løb på havnen i Long Beach.

Ronnie Bremer hilser på sin gamle elev, Kevin Magnussen til Racing Festival (Foto:  TARIQ MIKKELKHAN) Motorsport Ronnie må vente på sin nye millionbil

De to kan dog ses i Danish Thundersport Championship, da Ronnie Bremer - trods den nye kontrakt i USA på 17 løb - fortsat vil komme forbi og køre med i fire af løbene med sæsondebut i juni på Ring Djursland.

Mens Jan Magnussen vil blive ene dansker på asfalten i Long Beach, er resten af de danske Le Mans-kørere til start på Silverstone, men modsat sidst, hvor 12 timers løbet på Sebring tidmæssigt var ved at kollidere med Kevin Magnussens løb i Melbourne, skulle der ikke være problemer i weekenden.

Debutanterne i årets 24 timers løb i Le Mans, Johnny Laursen, Mikkel Mac og Christina Nielsen skal lørdag 1. afdeling af Det Europæiske Le Mans-mesterskab, hvor Ferrari'en fra Allerød er forsvarende mestre.

Med i løbet er også Morten Dons, Struer, Ligier-Nissan.

Søndag skal Nicki Thiim og Marco Sørensen, Aston Martin, Michael Christensen og David Heinemeier Hansson, begge Porsche på samme bane køre 1. afdeling af VM.

De tre første skal køre med i den spændende GTE-Pro-klasse, mens David Heinemeier Hansson er tilbage i GTE-Am-klassen, hvor han blev mester i forrige sæson sammen med Kristian Poulsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer