Så vandt Mester Casper langt om længe

Casper Elgaard fik revanche fra første afdeling på Padborg Park, hvor han efter en kollision blev forvist til andenpladsen

Der var kram fra Jan Magnussen til Casper Elgaard, der blev dagens mand i Padborg. (Foto: Claus Bonnerup)
Der var kram fra Jan Magnussen til Casper Elgaard, der blev dagens mand i Padborg. (Foto: Claus Bonnerup)

PADBORG (Ekstra Bladet): Den forsvarende DTC-mester, Casper Elgaard, kom langt om længe øverst på skamlen.

Efter to andenpladser kunne han i suveræn stil køre i mål som vinder af finaleheatet på Padborg Park i 3. afdeling af Danish Thundersport Championship.

Casper Elgaard i en Ford Mustang var næsten en kvart omgang foran den førende i mesterskabet, Jan Magnussen i sin Chevrolet Camaro, mens dagens positive overraskelse, rookie Kasper H. Jensen i Dodge Challenger, blev 3'er i finalen.

Sejren betød, at den forsvarende mester i sidste ende fik belønning for at være dagens mand i grænselandet.

Casper Elgaard er her foran Jan Magnussen. Det var han også i mål, men fik en straf, så han sluttede på andenpladsen efter Magnussen. (Foto: Claus Bonnerup) Motorsport Big Mag fik jubilæumssejr efter diskvalifikation

Casper Elgaard blev frataget sejren i 1. heat, da han fik en straf på 6 sekunder for at ramme den førende Jan Magnussen, hvilket betød, at denne snurrede rundt.

Straffen betød, at Jan Magnussen blev erklæret som vinder af heatet, mens Casper Elgaard blev deklasseret til 2. pladsen.

Den samme placering endte mesteren på i 2. heat, hvor talentfulde Mikkel C. Johansen, Ford Mustang, på fornemste vis forsvarede 1. pladsen fra start til mål i et heat, hvor Jan Magnussen lavede ulykker, da han mistede en undervinge og spolerede nordmanden Sebastian Aarviks chance for en podieplads.

Det var en dragt som denne, der blev stjålet i Århus. (Foto: Jan Sommer) Motorsport Magnussens Le Mans-dragt stjålet

Selv om det blev en meget blandet dag for Jan Magnussen, er han fortsat i spidsen for mesterskabet med 150 point, 11 point foran nevøen Dennis Lind.

Casper Elgaard fik sat en masse gode point ind på kontoen og kan gå på seks uger lang sommerferie som 5'er med 113 point.

Næste løb er på Bellahøj i København, 1. og 2. august.

0 kommentarer
Vis kommentarer