Annonce:
Annonce:

Schumacher junior fortsætter med at føre sig frem

Nu er legendens søn kommet på podiet i Formel 3

Mick Schumacher kan også gøre sig gældende i den hotte Formel 3-klasse (Foto: AP)
Mick Schumacher kan også gøre sig gældende i den hotte Formel 3-klasse (Foto: AP)
Annonce:
Følg Motorsport

Mens der fortsat er total radiotavshed omkring faderen, den syv-dobbelte verdensmester, Michael Schumacher, fortsætter sønnen Mick Schumacher med at føre sig frem.

Således kom Schumacher junior på podiet på Italiens Formel 1-bane, Monza, da det andet løb i EM Formel 3 blev kørt i weekenden.

Han sluttede i det andet af tre heats som 3'er og er sammenlagt på en 5. plads i et mesterskab, som lige nu har Formel 1-teamenes store bevågenhed.

Det skyldes, at et par andre teenagere, Max Verstappen, Holland og Red Bull og Lance Stroll, Canada og Williams, har brugt klassen som springbræt.

Mick Schumacher, der i fjor kørte med i den tyske Formel 4-serie, har sikret sig en af de bedre pladser i feltet hos Prema Powerteam, som gerne vil kaldes sig for Italiens tredje store team efter Ferrari og Toro Rosso, tidligere Minardi.

Det er ikke uvant for sønnen af den forulykkede berømthed at stå på podiet.

Annonce:

I sidste sæson i det tyske Formel 4-mesterskab sluttede han i halvdelen af heatene på en podiepladsen og sammenlagt som 2'er.

Dansk stortalent vandt
Det er den plads, som det danske stortalent, Nicklas Nielsen indtager efter sæsonstarten på årets udgave af det mest prestigefyldte af de mange Formel 4-mesterskaber.

Efter en andenplads og derefter en fornem sejr sluttede den 20 årige østjyde af med en 9. plads, så han forlod Oschersleben med 45 point, to færre end den førende ester Juri Vips.

Nicklas Nielsen, der i fjor kørte mod førnævnte Mick Schumacher, har som mål at udskifte sidste års rookietitel med et mesterskab.

Danskeren kører for en Schumacher, lillebror Ralf Schumacher, som efter sin Formel 1-karriere er blevet medejer af bl. a. et Formel 4-team.

Rørende hyldest til far: Mini-'Schumi' taler for første gang siden ulykke

'Godt for Formel 1, hvis navnet Schumacher kører igen'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: