Se det her: Dansk racer-uheld fanget på video

Søndagens voldsomme crash under Classic Race Aarhus blev filmet af en tilskuer. Se det herunder

Sebastian Grønborg Hansen så uheldet på nærmeste hold. Se hvad han filmede her.

Søndag eftermiddag tog Classic Race Aarhus en dramatisk og uventet drejning, da Christian Loft og Jesper Egebart kolliderede under afslutningen på finalen i supertourisme-klassen.

Voldsomt uheld til stort dansk grandprix: Tilskuere sendt på skadestuen

To tilskuere måtte efter uheldet tilses på hospitalet, mens de to kørere selv kunne kravle ud af bilerne. Med andre ord et uheld, der lød værre end det viste sig at være, hvilket bakkes op af optagelser fra stedet og udsagn fra øjenvidnet Sebastian Grønborg Hansen.

- Det var ikke så slemt, men det var meget uventet, så jeg fik selvfølgelig et chok, blandt andet fordi at jeg stod så tæt på, fortæller Sebastian Grønborg Hansen til Ekstra Bladet.

Sebastian filmede løbet omkring 50 meter fra hvor uheldet skete, og de to biler bankede ind i hinanden, havde de netop bevæget sig udenfor kameraets synsfelt. På optagelserne kan uheldet dog tydeligt høres, ligesom man høre Sebastian Grønborg Hansen sige 'hold da kæft' mens han bevæger sig tættere på ulykkesstedet, hvor der hurtigt udvikler sig en kraftig røg.

Sikkerhed gås efter i sømmene
Uheldet får nu Classic Race Aarhus til at gennemgå sikkerhedsforanstaltninger, selvom de allerede lever op til alle lovmæssige krav, fortæller løbsdirektør Mike Legarth til Ekstra Bladet.

- Det er klart, at man kigger på alle muligheder efter så dramatisk et uheld. Vi gør allerede mere, end kravene siger, men nu vil vi sætte os ned sammen med Dansk Automobil Sports Unions banesportsudvalg for at vurdere, om vi skal iværksætte yderligere sikkerhedsforanstaltninger og afstandskrav til publikum. Vi vil hellere være på den helt sikre side og så trække publikum et par meter længere tilbage, lyder det fra direktøren.