Sikke et crash: Formel 1-talent væltede rundt med fan

Den ny Sauber-kører Pascal Wehrlein fik 'køreforbud' efter ulykke, hvor han havde en fan med som passager

Pascal Wehrlein gav en fan en lidt for spændende tur. Foto: All Over Press
Pascal Wehrlein gav en fan en lidt for spændende tur. Foto: All Over Press

Det er godt nok et show, men motorsportens mange champions kan ikke lade være med at træde tungt på speederen.

Så det blev til en uforglemmelig oplevelse for en ellers heldig tilskuer, som havde vundet en tur med Formel 1-talentet, den nye Sauber-kører, Pascal Wehrlein, da Race of Champions gæstede Miami, Florida.

Her dystede han i den individuelle konkurrence om at blive 'Champion of Champions' mod den 'tilbagevendte' Williams-kører, Felipe Massa. Det skete på en synkronbane i de trehjulede Polaris Slingshot.

Ved målgang fik den unge tysker snittet en midterbarriere, så han kom på slingrekurs og kort efter flippede rundt med sin passager og havnede i luftbarrieren.

Selv om de to slap uskadt, blev Pascal Wehrlein pillet ud af showet på grund af 'dårlig' erfaringer med bl. a. den tidligere finske Formel 1-kører, Heikki Kovalinen, som for nogle år siden forulykkede under et Race of Champions-arrangement i Düsseldorf og efterfølgende fik store problemer, fordi finnen valgte at trodse lægernes råd og kørte videre.

Du kan se ulykken her:

Selv om den firdobbelte F1-verdensmester Sebastian Vettel blev ladt alene til holdkonkurrencen, kunne Tyskland trække sig tilbage som vinder af Nations Cup, hvor værtslandet USA kørte mod hold fra resten af verden.

I den individuelle konkurrence kom den pensionerede nidobbelte Le Mans-vinder, Tom Kristensen for femte gang i finalen for igen at tabe, så han har fortsat den første individuelle sejr til gode efter at have forsøgt rekordmange gange - 15 i alt.

Den dobbelte Indy 500-vinder og tidligere F1-kører, Juan Pablo Montoya, Colombia, som i øvrigt bor i Miami,  'udnyttede' hjemmebanefordelen til at give danskeren baghjul.

Undervejs til finalen havde Danmarks største motorsportsnavn bl. a. kørt fra to andre pensionister, de to briter David Coulthard og Jenson Button. Sidstnævnte blev knebent slået med 0,06 sek.

Se også: Tom K sætter endnu en rekord ved kæmpe stjerneparade

Foto: Jan Sommer Sport og Spil Så tæt på og alligevel så langt fra

Bernie Ecclestone med sin 46 år yngre kone. Ecclestone er fyret som F1-boss og må nu nøjes med sine mange milliarder og unge kone. Foto:  ATP/WENN.com Sport og Spil Tæt på den vanvittige mand: Bernie Ecclestones ubegribelige liv

1 af 2 Tom Kristensen kom for femte gang i finalen i finalen i Champion of Champions og tabte (Foto: Jan Sommer)
2 af 2 Pascal Wehrlein gav en fan en lidt for spændende tur. Foto: All Over Press
13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere