Smask! Racerstjerne nikker måge en skalle

MotoGP-køreren Andrea Iannone fik sig noget af en overraskelse under søndagens australske grandprix, da han kørte med høj fart med hovedet først ind i en måge

Normalt cirkulerer måger i nærheden af vand, men af og til forvilder de sig alligevel til et mere uvant sted.

Det skete netop i weekenden ved det australske grandprix i MotoGP, hvor en racerstjerne fik sig en gedigen overraskelse.

På anden omgang havde italienske Andrea Iannone kørt sig i spidsen og satte turboen på efter et sving for at øge sit forspring. Men pludselig blev den 26-årige racerstjerne mødt af en uventet forhindring, da en måge valgte af krydse den trafikerede bane.

Mågen lettede og begyndte at flyve direkte mod Iannone, men italieneren reagerede hurtigt og nikkede fuglen en skalle!

- Og der er et sammenstød mellem Iannone og.... en måge!, udbrød den danske kommentator ved episoden.

Se den kuriøse situation i videoen øverst i artiklen

Ingen af kørerne kom noget til i en situation, der godt kunne have udviklet sig mere dramatisk. Mågens tilstand er der ikke nogle informationer om, men en 200 km/t-skalle har den nok ikke overlevet...

Iannone sluttede som nummer tre i løbet og udtalte sig om hændelsen efterfølgende.

- Jeg tror, mågen var ude efter at få et kys fra mig! Det var godt, at den begyndte at flyve, for så undgik den at komme under mit hjul. Hvis det var sket, var jeg helt sikkert styrtet, sagde han ifølge Motorsport.

Det er ikke første gang, at en MotoGP-stjerne møder en forvildet og forvirret fugl på sin vej.

For to år siden ramte Jorge Lorenzo også en måge under en træning. Fuglen kom på afveje under hjulet på spanierens motorcykel, men Lorenzo kunne heldigvis gennemføre træningen uden problemer.

Se situationen med Lorenzo i videoen herunder, da en måge blev suget ind i under motorcyklen.

30 kommentarer
Vis kommentarer