Speedwayliga klarer sig uden Vojens

Det er ærgerligt, men ikke katastrofalt, at Vojens har trukket sig fra speedwayligaen, siger udvalgsformand

Arkivfoto: Jarek Pabijan
Arkivfoto: Jarek Pabijan

Det får ingen mærkbare konsekvenser for de øvrige klubber, at Vojens kort før sæsonstart har besluttet dig for at trække sig fra speedwayligaen.

Det vurderer Stefan Kristjansson, der ud over at være formand for de forsvarende mestre fra Slangerup også er formanden for speedwaysportens ligaudvalg under Danmarks Motor Union.

- Det er ærgerligt, at vi efter mange år med otte klubber i ligaen og et niveau, hvor de fleste skulle have råd og mulighed for at være med, nu må gennemføre sæsonen med syv hold.

- Det er et øv-signal at sende, men umiddelbart skulle det ikke få den store betydning for ligaen, siger Kristjansson.

Læs også:

Se også: Vojens slettet fra speedway-landkortet

Programmet for den kommende sæson, der begynder 13. april, var faktisk allerede på plads. Men for at undgå for megen datoforvirring har man valgt blot at annullere de matcher, hvor Vojens skulle have deltaget i.

- Det betyder selvfølgelig, at de syv klubber mister en hjemmematch mod Vojens og dermed også nogle indtægter.

- Men omvendt sparer de også udgifterne til en udematch, og der betyder, at det går lige op for de flestes vedkommende, siger ligaformanden.

Læs også:

Se også: Ole Olsen vil ikke være syndebuk

Han håber, at det lykkes for de ryttere, der er kommet i klemme i Vojens, at finde nye klubber.

- Vi har mere eller mindre flyvende udskiftning i truppene, og jeg er sikker på, at det hele falder på plads. Forhåbentlig kan de danske kørere overtage nogle udlændinges pladser, siger Slangerup-formanden.

Vojens trak sig på grund af uenighed med den lokale legende Ole Olsen om prisen for at leje Vojens Speedwaycenter til ligamatcherne.

Olsen vil have 70.000 kroner i alt for de syv matcher, mens klubben mener, at 15.000 er mere rimeligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer