Ole Olsen vil ikke være syndebuk

Speedwaylegenden vil ikke have skylden for, at Vojens ikke længere har et speedwayhold i den danske superliga

Ole Olsen vil ikke være syndebuk i sagen om lukningen af Vojens Speedway Klub. (Foto: Claus Bonnerup)
Ole Olsen vil ikke være syndebuk i sagen om lukningen af Vojens Speedway Klub. (Foto: Claus Bonnerup)

Den danske speedwaylegende Ole Olsen vil ikke have skylden for, at Vojens Speedway Klub (VSK) lukker sit elitehold med øjeblikkelig virkning.

VSK meddeler ellers, at lukningen skyldes uoverensstemmelser med Olsens firma Speed Sport, som driver Vojens Speedway Center og kræver 10.000 kroner, hver gang VSK vil benytte centret til kommercielle løb.

- De skal finde et eller andet at hænge deres hat på. Når de lukker, så skyldes det, at de ikke kan få Superliga-speedway til at løbe rundt økonomisk. De har et underskud på 200.000 kroner, siger Ole Olsen.

Læs også:

Se også: Vojens slettet fra speedway-landkortet

- Den klub har Danmarks bedste forhold. De betaler ikke en bøjet femøre for at benytte banen - ud over de kommercielle løb, som vi i Speed Sport har rettighederne til, fordi vi har givet anlægget til kommunen, lyder det.

VSK skriver i pressemeddelelsen, at de 10.000 kroner, som klubben skal betale for at køre et Superligaløb på byens speedwaycenter, er alt for højt. VSK forestiller sig i stedet et beløb på 15.000 for alle syv årlige løb.

- De 10.000 kroner dækker strøm og vand, lån af lydanlæg, kasseapparater og andet udstyr, forklarer Ole Olsen, der har en forklaring på, hvorfor VSK forsøger at presse prisen så langt ned.

Læs også:

Se også: Ole Olsens livsværk smides ud

- Speedwayklubben lider under, at det er svært at køre Superliga i Danmark. Det er simpelthen for dyrt at hente topkørerne hjem, og der er hverken tilskuere eller sponsorer nok, siger han.

At der fremover ikke skal køres Superliga i en af Danmarks mest kendte speedwaybyer, får ikke den tidligere verdensmester til at ligge søvnløs om natten.

- Det får ingen betydning. Der er i mange år ikke blevet kørt Superliga i Vojens, så det er ikke noget specielt. Vi kører hvert år grand prix og challenge, og alle de øvrige aktiviteter fortsætter jo, lyder det fra Ole Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer