Speedway-stjerne tiltalt for sexovergreb

Verdens største speedwaytalent i retten for seksuelt overgreb mod 17-årig pige

Darcy Ward (th) er blevet midtpunkt i en kedelig sag. (Foto: Sportxpress)
Darcy Ward (th) er blevet midtpunkt i en kedelig sag. (Foto: Sportxpress)

Australske Darcy Ward var den helt store sensation i den nyligt overståede sæson i Grand Prix-serien i speedway.

Her fik den dobbelte U21-verdensmester sit helt store gennembrud på øverste niveau, da han som wild card VM-debuterede med en fornem tredjeplads i polske Torun.

Siden vakte det opsigt, da Ward valgte at takke nej til en permanent plads i verdenseliten og nu er det 19-årige supertalent fra Nanango igen havnet i overskrifterne.

Men denne gang var Darcy Ward med garanti helst fri for opmærksomheden.

Veteranen Nicki skal også køre svensk i den nye sæson (Polfoto) Speedway Nicki har fundet svensk arbejdsgiver

I dag skal Ward nemlig møde op ved retten i engelske Bournemouth, hvor han sammen med landsmanden og kollegaen Nick Morris, 17, er under anklage for at have udsat en 17-årig engelsk pige for seksuelle overgreb, da en festlig aften tilsyneladende løb af sporet på et hotelværelse i den engelske kystby Poole.

Her havde Ward 18. august været i aktion på slaggerne for Poole Pirates mod Morris og Cove try Bees.

Efter løbet skulle der festes og speedway-talenterne endte på et hotelværelse med pigen og dennes ekskæreste, den engelske profkører Ben Barker.

Hvad der foregik på hotelværelset skal nu afklares i retten. Ifølge pigens anmeldelse til politiet, forgreb de to australiere sig mod hende. En anmeldelse, der tages så alvorligt, at Ward og Morris skal forsvare sig mod henholdsvis et og tre anklagepunkter om seksuelle overgreb.

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger har de unge speedwaykørere en helt anden version.

Kenneht Bjerre kører også svensk i næste sæson (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Lukrativ kontrakt til speedway-stjerne

De har i engelske speedwaykredse forklaret, at pigen inviterede Barker og dem selv op på værelset, hvor hun frivilligt havde samleje med sin eks-kæreste, mens australierne blot ’pillede’ lidt.

Darcy Ward og Nick Morris forlod senere på natten værelset, mens Barker blev. Næste dag anklagede pigen så australierne for voldtægt, mens Barker er gået fri og ikke indgår i anklageskriftet.

- Tidligt om morgenen torsdag den 18. august, modtog vi en henvendelse om et seksuelt overgreb mod en 17-årig pige fra Coventry på et værelse på Premier Inn Hotel i Holes Bay, Poole. Vi foretog to arrestationer. To mænd på henholdsvis 19 og 17 år er tiltalt i sagen, bekræfter politiet i Dorset overfor den australske avis Courier Mail.

De to kørere har i mellemtiden været løsladt mod kaution, men har udrejseforbud fra Storbritannien, mens sagen kører.

Nicki Pedersen kan gå glip af millioner. (Foto: Johnny Frederiksen) Speedway Nicki på desperat klubjagt