Kaptajnen vraget til VM-hold

Hans Andersen valgt fra til hold-VM i speedway

Hans Andersen må nøjes med en tilskuerrolle ved hold-VM. (Foto:Mike Patrick)
Hans Andersen må nøjes med en tilskuerrolle ved hold-VM. (Foto:Mike Patrick)

Landstræner Anders Secher havde en velvoksen kanin i hatten, da han søndag formiddag udtog det speedway-landshold, der i næste måned skal jagte guldet ved hold-VM.

Selvom den hidtidige holdkaptajn Hans Andersen netop har gjort comeback oven på en ankelskade og lørdag med det yderste af neglene gik videre til semifinalerne i GP-kvalen, så er han nemlig blevet og fundet for let på landstrænerens vægt.

- Det er selvfølgelig en kæmpe skuffelse. Der er jo lang tid til vi skal køre, så der var jo tid til at komme tilbage, men han har vel ment, at man skulle ryste posen, siger Hans Andersen til ekstrabladet.dk.

I stedet har Secher meget overraskende valgt at indkalde Mads Korneliussen, der er inde i landsholdsvarmen for første gang.

- Man skal jo komme med en overraskelse ind i mellem og Mads har kørt rigtig stærkt i England og Danmark, forklarer Anders Secher sit valg.

Dermed ser truppen ud som følger: Nicki Pedersen, Kenneth Bjerre, Bjarne Pedersen, Niels-Kristian Iversen og Mads Korneliussen, mens Nicolai Klindt er udtaget som reserve.

0 kommentarer
Vis kommentarer