Nicki P. lugter ædelt metal

Nicki Pedersen jubler trods andenplads. Kenneth Bjerre ærgrer sig over sin ivrighed

Nicki Pedersen tror på VM-medalje. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen tror på VM-medalje. (Foto: Jarek Pabijan)

Normalt hænger mundvigene nedad, når Nicki Pedersen må nøjes med andenpladsen.

Men selvom Pedersen lige præcis blev toer efter den amerikanse veteran Greg Hancock ved lørdagens britiske speedway-Grand Prix i Cardiff, så er fynboen svært tilfreds med sig selv.

- Det var suverænt, lyder det med glæde i stemmen fra Cardiff.

- Selvfølgelig ville jeg gerne vinde i finalen, men der er mange positive ting at tage med herfra. Farten er tilbage og jeg føler mig skarp i beslutningerne omkring setuppet, der trods sin andenplads må konstatere, at afstanden til førstepladsen, som Hancock har overtaget fra Tomasz Gollob er vokset til 27 point.

Til gengæld er der kun tre point til tredjepladsen, så nu er jagten på VM-podiet sat ind.

- Klart, det er det, vi går efter. I aften floppede Gollob og Hampel og jeg tror også, at Greg får et udfald på et tidspunkt, men jeg skal bare holde øje med mig selv, siger Nicki Pedersen, der kun ærgrer sig over, at han smed muligheden for tre point - og dermed muligheden for at vælge bane i finalen, da han kørte i snoren i heat 20.

- Det er fordi, jeg var så tændt - og fordi dommeren holder den så længe, men det var tre point, jeg gik glip af, konstaterer han.

Bjerre ærgrer sig
Snoren blev også Kenneth Bjerres skæbne.

Esbjergenseren var flyvende indtil semifinalen, hvor han kørte sig selv ud i mørket, da han lod sig lokke til en tyvstart.

- Ja, det var fandeme ærgerligt. Det er min egen skyld, men jeg ser, at Zetterström ruller lidt på inderbanen og så kriblede det i fingrene, indrømmer han.

- Ellers er jeg utrolig glad for min præstation, for jeg havde masser af fart og lavede gode starter. Men det lægger selvfølgelig en dæmper på glæden, at jeg kørte i snoren, indrømmer han.

1 af 2 Startsnoren kom i vejen for Kenneth Bjerre. (Foto: Jarek Pabijan)
2 af 2 Nicki Pedersen tror på VM-medalje. (Foto: Jarek Pabijan)
0 kommentarer
Vis kommentarer