Nicki P. slår Kessler

Speedway-stjernen besejrer 'The Viking Warrior' ved billetlugen

Nicki Pedersen og resten af Speedway-feltet lokker tilskuerne til Parken (Foto: AP)
Nicki Pedersen og resten af Speedway-feltet lokker tilskuerne til Parken (Foto: AP)

Da hele Danmarks yndlings-fighter Mikkel Kessler i sidste uddelte pandemad til franske Mehdi Bouadla, havde godt 12.50 mennesker fundet vej til Parkens tribuner.

Men selvom det store trækplaster ved lørdagens speedway-Grand Prix, Nicki Pedersen, ikke har haft nogen perfekt start på GP-sæsonen, så kan fynboen stadig slå ’The Viking Warrior’ ved billetlugerne.

Således forventer arrangørerne fra BSI/IMG, at mindst 20.000 fartgale københavnere vil indtage deres sæder, når startsnoren går op til den niende version af Grand Prix’et i Parken.

Se også: 'Heldigvis er der tag over Parken'

- Vi forventer, at nå sidste års niveau igen. Og det er fedt, at vi kan trække så mange mennesker til speedway i disse tider, siger Torben Olsen.

Det er dog ikke kun Nicki Pedersen, der er med til at hive folket i Parken.

Pedersen har selskab af wild card'et Mikkel B. Jensen og Kenneth Bjerre. Og sidstnævnte har hårdt brug for point efter en skuffende sæsonstart, der kulminerede i negativ retning, da det sidste fredag blot blev til tre point ved den første DM-finale. Lodtrækningen var i hvert fald god for danskeren.

- Jeg håber, at DM-finalen var et enligt flop, for det er gået godt i mine ligaløb siden. Nu handler det om at få gang i starterne, for ved det sidste Grand Prix i Prag tror jeg kun, at jeg lavede en god start, fortæller esbjergenseren, der håber at få vendt sin kedelige statistik i København.

Her er det nemlig aldrig blevet til en finaleplads, selvom han kun har misset semifinalen en gang.

- Jeg håber, at jeg kan gå hele vejen denne gang, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer