Rival undrer sig over wild card

Mens 16-årige Mikkel B. Jensen jubler over wild card, kalder rival sig selv 'røvskuffet' over at blive vraget

16-årige Mikkel B. Jensen skal køre mod stjernerne næste lørdag. (Foto: John Bo Jensen)
16-årige Mikkel B. Jensen skal køre mod stjernerne næste lørdag. (Foto: John Bo Jensen)

Det var en overraskelse for de fleste, at kun 16-årige Mikkel B. Jensen fik wild card til næste lørdags grand prix i Parken.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger havde landstræner Anders Secher peget på blandt andre Niels-Kristian Iversen, men den beslutning ændrede Secher i samråd med Ole Olsen og resten af GP-toppen, der ønskede at satse ungt.

Røvskuffet Iversen
I øvrigt ikke første gang, at wildcardet i København ændres efter at have rundet Olsens bord, hvilket den tidligere landstræner Jan Stæchmann kan skrive under på.

– Det er røvskuffende, for jeg har ikke kørt så godt som nu i hundrede år. I sidste uge blev jeg ringet op af landstræneren, der sagde, at jeg godt kunne gøre mig klar. Dagen efter ringer han så igen og siger, at de ikke vil have mig, fortæller en ærgerlig Iversen.

– Jeg ønsker kun Mikkel held og lykke, men der må også være 15 andre kørere, som undrer sig, for han har jo ikke engang kvalificeret sig til DM-finalen (hvor der er seks pladser til GP-kvalen i spil, red.), siger han.

Landstræner Anders Secher bekræfter, at han har diskuteret indstillingerne med BSI/IMG omkring såvel indstilling som prioritering af kørere til Parken.

– Mikkel er et meget stort talent og kan hente nogle erfaringer og prøve at holde ved siden af sine idoler, men det er rigtigt, at han ikke bliver permanent GP-kører lige med det første, siger Secher.

Mens rivalerne skumler i hjørnerne, nøjes unge Mikkel N. fornuftigt med at glæde sig til sin store aften.

– Det bliver en vanvittig god oplevelse at køre mod de store, og jeg har siddet og stenet videoer fra Parken på YouTube hele ugen, griner teenageren, der fylder 17 år i august.

0 kommentarer
Vis kommentarer