Skuffet Nicki: De andre er hurtigere

Speedway-stjernen kan stadig ikke finde farten i Grand Prix-serien

Nicki Pedersen jagter stadig den nødvendige fart. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen jagter stadig den nødvendige fart. (Foto: Jarek Pabijan)

I sidste sæson førte Nicki Pedersen og hans team en evig kamp mod den manglede fart i fynboens speedwaycykler.

Men med chefmekanikeren John Jørgensens comeback i Team Pedersen voksede troen på, at maskineriet igen ville kunne give rivalerne baghjul.

Men lørdagens Grand Prix i Prag afslørede nådesløst, at farten stadig er en mangelvare - og det frustrerer danskeren, der røg ud i semifinalen med ni point og fra fjerdepladsen nu har 17 point op til den førende amerikaner Greg Hancock.

- Jeg kæmper med at få lortet til at rende. Vi knokler i ryttergården, men jeg skal hele tiden sætte cyklen de rigtige steder på banen for at følge med, siger en skuffet Pedersen til ekstrabladet.dk.

- Jeg laver starten hele tiden, men det hjælper jo ikke, når vi ikke er hurtige nok. Der er selvfølgelig lang vej endnu, men der skal snart ske noget, for de andre har jo noget, der er hurtigere, siger Nicki Pedersen, der medgiver, at ærmerne skal smøges op på værkstedet i den kommende tid.

Fortrøstningsfuld Bjerre
- Det er ikke så godt i øjeblikket, men Tomasz (Gollob - red.) kører jo på det samme som mig, så vi må kunne finde farten, siger han.

Kenneth Bjerre er heller tilfreds efter otte point og en sidsteplads i semifinalen.

- Jeg ville gerne i finalen, men jeg havde ikke point nok til en god startplacering i semifinalen. Men jeg laver kun en god start i aften og det er for lidt. Det eneste positive er, at jeg ikke fik nogen sidstepladser, siger Bjerre, der glæder sig at indtage Parken om to uger.

- Det er et fedt sted og jeg er stadig fortrøstningsfuld. Men hidtil har jeg været i to af tre semifinaler og ingen finaler og det er jo ikke sådan, man bliver verdensmester, lyder det fra ultraambitiøse Bjerre.

1 af 2 Kenneth Bjerre levede ikke op til egne forventninger i Prag. (Foto: Jarek Pabijan)
2 af 2 Nicki Pedersen jagter stadig den nødvendige fart. (Foto: Jarek Pabijan)
0 kommentarer
Vis kommentarer