Læste om sin karantæne på nettet

Speedway-køreren Nicolai Klindt har fået et års karantæne i Polen. Det er der bare ikke nogen, der har fortalt ham

Nicolai Klindt vidste ikke, at han har fået karantæne i Polen. (Foto: Mike Patrick)
Nicolai Klindt vidste ikke, at han har fået karantæne i Polen. (Foto: Mike Patrick)

Det var en forundret Nicolai Klindt, der torsdag kunne læse på nettet, at han er blevet idømt et års karantæne i polsk speedway.

Den danske landsholdskører har nemlig slet ikke fået nogen officiel besked om, at han er blevet sendt i skammekrogen.

- Nej, jeg har slet ikke hørt noget overhovedet, så det er en lidt mærkelig situation, siger han til ekstrabladet.dk.

Karantænedommen hænger sammen med et løb i den næstbedste række tilbage i juli mellem Ostrow og Gniezno.

Her nægtede Klindt og seks andre Ostrow-kørere at stille til start, fordi dårligt vejr havde gjort banen farlig. En beslutning som blev taget ganske ilde op af både tilskuere og den polske motorunion.

- En måned efter fik jeg en mail på polsk om, at jeg og de andre havde fået en bøde på 3000 zloty. Så jeg ringede til klubbens tolk, og sagde, at de kunne tage pengene fra det beløb, de skylder mig, forklarer Klindt, der i lighed med kollegerne Hans Andersen og Kenneth Bjerre har svært ved at få udbetalt sin løn.

- Siden er Ostrow gået konkurs, så jeg troede egentlig at sagen var overstået. Jeg forhandler i øjeblikket med flere polske klubber, og de har heller ikke nævnt, at der skulle være nogen problemer, lyder det fra en forundret Nicolai Klindt.

Mens blandt andre Nicolai Klindt er blevet udelukket i et år, så har den britiske Grand Prix-kører Chris Harris sammen med polakkerne Adrian Gomolski og Karol Zabik fået to års straf.

- Jeg ved ikke, hvorfor de bliver straffet hårdere. Måske fordi Chris gik forrest i protesterne, forklarer Klindt, der krydser fingre for, at sagen kan blive løst, så han kan stille til start i den stærke polske liga i den kommende sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere