Ny chance til Hans Andersen

Den danske speedway-kører får som ventet wildcard til den kommende GP-sæson

Hans Andersen repræsenterer de danske farver næste sæson i VM-serien sammen med Nicki Pedersen og Kenneth Bjerre. (Foto: Lars Poulsen)
Hans Andersen repræsenterer de danske farver næste sæson i VM-serien sammen med Nicki Pedersen og Kenneth Bjerre. (Foto: Lars Poulsen)

Efter en lille måned på pinebænken kunne den danske speedway-kører Hans Andersen fredag drage et lettelsens suk.

Her modtog odenseaneren nemlig den endelige bekræftelse på, at han også i næste sæson er med, når snoren går op for Grand Prix-sæsonen, da hans navn stod på et af de fire permanente wild cards.

Dermed får Andersen en ny chance for at vise sit værd efter et rædselsfuldt år, hvor nederlagene har stået i kø, og den tidligere danske mester sluttede på en meget skuffende tiendeplads i den samlede VM-stilling.

- Det er en stor lettelse, for jeg har svedt en del i den sidste måned. Nu får jeg chancen for at bevise, at jeg stadig kan køre stærkt, siger han til ekstrabladet.dk.

- Det har været lidt træls at vente så længe, for det har hæmmet arbejdet i forhold til sponsorerne, at jeg ikke har vidst, om jeg skulle køre Grand Prix’erne. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at sponsorsituationen ikke er blevet lettere på det seneste. Men nu kan vi gå i gang og jeg har allerede mailet til en masse, siger Andersen, som erkender, at der også skal ændres nogle ting på de indre linjer, hvis årets fiasko skal veksles til ny succes.

- Vi er allerede i gang. Vi kigger blandt andet på, om vi har de rigtige folk omkring teamet, og så skal der ryddes op i grejet, forklarer Hans Andersen, der til gengæld fortsat har en del hængepartier i forhold klubkarrieren i Polen og England.

- Jeg regner med at tage til Polen på mandag. Jeg vil helst tilbage til Torun, for der har jeg altid været glad for at være. Der har heller ikke været problemer med pengene, men der er også andre klubber, som har budt ind, forklarer landsholds-kaptajnen, som til gengæld fortsat har i omegnen af en halv million til gode hos sin tidligere klub Gdansk.

De øvrige tre wild cards gik til svenske Fredrik Lindgren og briterne Tai Woofinden og Chris Harris.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere