Danmark slipper for Crump på torsdag

Helt som ventet vandt Australien den anden semifinale ved hold-VM i speedway. Danmark møder Storbritannien, Tjekkiet og Polen i torsdagens raceoff-gyser om en enkelt finale-billet

Jason Crump og Australien er klar til VM-finalen. (Foto Jarek Pabijan)
Jason Crump og Australien er klar til VM-finalen. (Foto Jarek Pabijan)

Lodtrækningen var ikke med Danmark, da der blev trukket lod til semifinalerne ved hold-VM i speedway.

For mens det kraftigt foryngede danske landshold, der stillede op uden både den fyrede GP-trio Kenneth Bjerre, Bjarne Pedersen og Hansen og den 'ferie-ramte' Nicki Pedersen, lørdag trods en fin indsats af ungdommen kom i menneskehænder mod Rusland og Polen, så var mandagens anden semifinale anderledes blødt besat.

Se også: Danske talenter tæt på sensationen Se også: Danske talenter tæt på sensationen

Her skulle de australske favoritter med GP-stjernerne Jason Crump og Chris Holder op mod værterne fra Storbritannien, Tjekkiet og Tyskland.

Og helt som venter var briterne, der benyttede lejligheden til at ære afdøde Lee Richardson, ene om at kunne presse australierne, der forholdsvis sikkert kørte sig direkte i finalen.

Et resultat, der passer Nicki Pedersen fint.

Se også: 'Sats på de unge' Se også: 'Sats på de unge'

- Et hundrede procent. Selv om englænderne var på hjemmebane, så er Australien klart det stærkeste hold på papiret, så det er fint at slippe for dem i raceoff, siger Pedersen fra sit ferieparadis på Gran Canaria.

Han forventer, at torsdagens raceoff i svenske Målilla, hvor Danmark, Polen, Storbritannien og Tjekkiet kører om en enkelt finaleplads, bliver et opgør mellem danskere og polakker.

- Det er det, vi håber på. Der skal vi så vise, hvad vi står for, siger den tredobbelte verdensmester, som har stor respekt for det, Mikkel B. Jensen, Michael Jepsen Jensen, Leon Madsen og Niels-Kristian Iversen leverede i lørdagens semifinale.

Se også: Landstræner svinger kniven Se også: Landstræner svinger kniven

- De kørte 112 procent, og viste, at de brænder for at slå igennem. De manglede selvfølgelig lidt stabilitet. Det kunne man se, når de slog en verdensstjerne i det ene heat, og blev sidst i det næste. Men det er forskellen på at være ung og erfaren. Sådan har jeg også selv været, siger Nicki Pedersen, der formentlig afløser teenageren Mikkel B. Jensen i torsdagens raceoff og en eventuel finale lørdag.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen