Ole Olsen: Jeg er ikke ved at lukke

Speedway-kongen har million-underskud, men afviser at være truet af lukning

Ole Olsen afviser, at han er ved at lukke butikken. (Foto: Johnny Frederiksen)
Ole Olsen afviser, at han er ved at lukke butikken. (Foto: Johnny Frederiksen)

Det er trange tider på Vojens Speedway Center.

Mandag skrev Erhversbladet, at Ole Olsens selskab, OUO 1993 ApS, kæmper med et underskud på den kedelige side af en million kroner og en negativ egenkapital på 373.000 kroner.

Og Olsen, der om nogen er manden med magten i både dansk og international speedway - og er vidt berømmet for et krejlertalent udover det sædvanlige, erkender da også, at underskuddet gør ondt.

- Vi havde et elendigt år sidste år, hvor aflysningen af hold-VM kostede en bondegård. Men forretningen er ikke truet, fastslår Ole Olsen, der i disse dage har travlt med at bygge banen til lørdagens speedway-Grand Prix i Parken.

- Omvendt vil jeg jo heller ikke bare blive ved med at tabe penge, selvom jeg har en stor passion for sporten, men jeg tror, at det lykkes os at hente pengene ind igen, siger Ole Olsen, der i år blandt andet er vært for Grand Prix'et i Vojens og den første semifinale ved hold-VM.

- Jeg vil slet ikke kalde det et skæbneår, men det er klart, at jeg skal finde på noget. Det har været dyrt for os at opgradere stadion, men det er sådan fremtiden ser ud. Det kan man jo se i Polen, hvor de hele tiden bygger nye stadions, siger Ole Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer