Nicki P fik revanche

Den danske speedway-stjerne rejste sig ovenpå skuffelsen i Parken og sikrede sin polske klub sejren i lokalopgør

Nicki Pedersen var tilbage i vindersporet i den polske liga. (Foto: Claus Bonnerup)
Nicki Pedersen var tilbage i vindersporet i den polske liga. (Foto: Claus Bonnerup)

Det var slet ikke sjovt at være Nicki Pedersen, da der lørdag blev kørt speedway-Grand Prix i Parken.

Den tidligere tredobbelte verdensmester havde igen voldsomme problemer med at finde farten og beskedne fem point betød, at han dumpede ned på syvendepladsen i den samlede VM-stilling.

Men søndag var Pedersen igen flyvende, da han med 14 point i fem heat var drivkraften bag Gorzows 49-39 sejr i lokalopgøret mod Zielona Gora.

- Jeg synes selv, at jeg følte mig mentalt slået oven i hovedet. Jeg var nervøs på en mærkelig måde, og det er altså ikke sjovt at køre op til snoren og være usikker på, hvad man kan. Heldigvis havde jeg setuppet fra første heat, så jeg ræsede bare alt, hvad jeg kunne og det er længe siden, at jeg har følt mig så sikker på cyklen, forklarer Pedersen, der dog fortsat mangler at finde løsningen på sine GP-problemer.

- Vi skal bare knokle på og så bare tage den derfra. Jeg har ikke nogen store planer, siger Nicki Pedersen.

Også Leon Madsen viste gode takter efter, at han lørdag debuterede i GP-serien med tre point som wildcard i København.

Vejlenseren var eneste dansker hos Wroclaw, hvor Kenneth Bjerre fortsat strejker, fordi polakkerne skylder ham en million kroner i udebleven løn og stod for 12 point i 44-46 nederlaget til Tarnow. Patrick Hougaard scorede fem point i tre heat for vinderne.

Lørdagens enlige danske finalist, Hans Andersen kørte ti point hjem, da Torun besejrede Czestochowa 60-30. Michael Jepsen Jensen bidrog til sejren med syv point.

0 kommentarer
Vis kommentarer