Nicki håber på bedre tider

Nicki Pedersen håber at finde den fart, han har manglet, når speedway-eliten gasser op i Parken

Nicki Pedersen indtager femtepladsen i VM-serien i speedway. (Foto: Polfoto)
Nicki Pedersen indtager femtepladsen i VM-serien i speedway. (Foto: Polfoto)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Med tre verdensmesterskaber på CV'et er Nicki Pedersen en af Grand Prix-cirkussets allerstørste stjerner.

Men i denne sæson har det knebet gevaldigt for fynboen med at leve op til fordums bedrifter.

Kun en enkelt gang i sæsonens tre første VM-løb har Pedersen været i finalen, og derfor indtager han blot en femteplads i den samlede stilling, inden det går løs i Parken lørdag aften.

- Jeg skal ramme formen på dagen. Indtil nu har sæsonen ikke været den bedste. Vi har haft for meget power i grejet og for lidt fart. I Prag (hvor han blev toer - red.) var jeg ikke den hurtigste, men jeg lavede starterne og det skal være min force, siger Nicki Pedersen, der indrømmer, at der er blevet holdt en del møder i det trængte team.

- Jeg har spurgt mit team helt åbent, om det var manden eller cyklerne, det er galt med. 'I skal sige det ærligt', har jeg sagt. Jeg er ikke så meget for at skyder skylden på grejet, men jeg har altså ikke lavet så meget om på mig selv, siger han og fortsætter:

- Jeg er stadig sulten. 2009 var et forfærdeligt år, og jeg vil gerne tilbage til toppen. Det passer mig egentlig fint med en femteplads nu, for der er stadig lang vej igen. Heldigvis har alle tagert point fra hinanden, så afstanden er ikke så stor, siger Pedersen, der inden lørdagens ræs er 11 point efter førende Kenneth Bjerre.

0 kommentarer
Vis kommentarer