Nicki mister to millioner

Speedwaystjernen har opgivet jagten på en ny hovedsponsor

Nicki Pedersen indleder sæsonen uden en hovedsponsor. Chefmekaniker John Jørgensen (th) er også væk. (Foto: Lars Poulsen)
Nicki Pedersen indleder sæsonen uden en hovedsponsor. Chefmekaniker John Jørgensen (th) er også væk. (Foto: Lars Poulsen)

2009 var et rigtig dyrt år for speedway-esset Nicki Pedersen.

En grotesk lang skadesliste kombineret med kontraktroderi i Polen og Rusland, hvor ligaen blev lukket land for udlændinge betød, at den hurtige fynbo gik glip af indtægter på den dyre side af fem mio. kroner.

Og desværre for fynboen fortsætter den økonomiske nedtur ind i den sæson, som står for døren.

Allerede ved årsskiftet mistede Pedersen sin hovedsponsor, da bunden røg ud af Fionia Bank og Nordea, der overtog ’dødsboet’, ikke ønskede at forlænge sponsoratet.

Siden er alle forsøg på at finde en erstatning faldet til jorden, og da en anden af Team Pedersens store sponsorer, Unibet, også har smækket kassen i, så mister den tidligere verdensmester ifølge Ekstra Bladets oplysninger sponsorindtægter på mere end to mio. kroner allerede inden, årets første heat er kørt.

Hårde tider
- Det ser hårdt ud, men vi render altså ikke rundt og banker dørene ind hos mulige sponsorer, forklarer Nicki Pedersen, der ikke har nogen planer om at lede efter en ny hovedsponsor i Polen eller Sverige, hvor hans navn ellers for længst er slået fast.

- Nej, det gør vi ikke, og for at være helt ærlig, så ved jeg ikke, hvor vi skulle starte, hvis vi skulle finde en sponsor der. Det er selvfølgelig en skam, hvis vi skal starte sæsonen med en blank kasket, men så trykker vi bare 1000 uden sponsornavn, lyder det fra den danske mester, der blankt afviser, at ’finanskrisen’ kommer til at gå ud over de sportslige ambitioner.

Klar til VM-revanche
- Det er kun min egen opsparing, der bliver ramt. Teamet skal nok få løn, og jeg sparer heller ikke på grejet. Du kan være helt sikker på, at jeg satser hele butikken på at blive verdensmester igen. Det giver altså ekstra motivation at skulle starte med nummer seks på ryggen og jeg glæder mig helt vildt, siger Nicki Pedersen, der i øjeblikket har travlt med at pudse formen af og sluse de to nye mekanikere Tomasz Dolkowski og Robert Painter, som afløser John Jørgensen, ind i teamet.

Brenderups hurtigste mand har dog også en del at glæde sig over.

Således er det lykkedes at hente en indbringende kontrakt med polske Stal Gorzow, hvor han bliver holdkammerat med ’kongen af Polen’, Tomasz Gollob. Og her har polakkerne som en del af kontrakten lovet, at spytte lidt i den slunkne sponsorkasse.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere