Annonce:
Annonce:

Jason Crump tæt på Esbjerg

Niels-Kristian Iversen og Mads Korneliussen skal formentlig dele rollen som A-kørere i Esbjerg med den tidligere dobbelte verdensmester Jason Crump

Jason Crump er tæt på en aftale med Esbjerg. (Foto: Finn Frandsen)
Jason Crump er tæt på en aftale med Esbjerg. (Foto: Finn Frandsen)
Annonce:
Følg Motorsport

Der er blevet blandet godt i kortene i de danske speedway-klubber, hvor flere esser har skiftet hold forud for 2009-sæsonen.

VM-femmeren Hans Andersen er skiftet til Slangerups danske mestre, mens den kommende Grand Prix-kører Kenneth Bjerre har forladt Esbjerg til fordel for comeback-klubben Vojens.

Men netop Esbjerg kan formentlig snart præsentere den største trumf af dem alle. Således bekræfter Brian Lassen fra Esbjerg Motor Sport nu den seneste tids rygter om, at den tidligere dobbelte verdensmester og evige Nicki Pedersen-rival, australske Jason Crump, er tæt på at skrive under med vestjyderne.

- Det kan jeg godt bekræfte. Han afventer lige løbsdatoerne i Sverige og Polen, men han har helt klart givet udtryk for, at han er parat til at hjælpe os med at vinde guld i næste sæson. Så det er selvfølgelig dejligt, siger Brian Lassen fra Esbjerg Motor Sport til JydskeVestkysten.

Iversen tvivler på Crump-effekt
- Jason er en dygtig kører og et brandvarmt navn. Og derfor har vi valgt at satse på ham, for vores målsætning er, at skabe mere opmærksom omkring speedwaysporten i vores område, siger Brian Lassen.

Dermed skal Crump dele pladsen som A-kører med Niels-Kristian Iversen og Mads Korneliussen.

Men selv om Iversen, som mistede sin GP-plads i den forgangne sæson, sagtens kan se PR-fidusen i at hente verdensstjernen, så tvivler han på, at Crump kan løfte holdets resultater.

- Klubben siger, at de går efter guldet, og Crump er selvfølgelig en forstærkning. Medie- og sponsor-mæssigt kan han bidrage med meget, men jeg tror ikke, at han kan lave flere point i den danske liga, end jeg kan, siger Iversen til ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

LIGE NU
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: