Annonce:
Annonce:

Nicki Pedersen skal være far

Ny guldklump: Kæresten Anne-Mette holdt graviditet hemmelig, indtil Nickis speedway-guld var i hus

Kæresten Anne-Mette var klar med guld-kys, da Nicki havde sikret sig VM-titlen. Og først da fortalte hun, at hun var gravid. (Foto: Mike Patrick)
Kæresten Anne-Mette var klar med guld-kys, da Nicki havde sikret sig VM-titlen. Og først da fortalte hun, at hun var gravid. (Foto: Mike Patrick)
Annonce:
Følg Motorsport
Når Nicki Pedersen engang i fremtiden ser tilbage på 2008, så vil gensynet formentlig være badet i et gyldent skær.

Ikke alene har året budt på det andet hold-VM med Danmark og Pedersens tredje individuelle verdensmesterskab. Fynboen har nemlig også fået udsigt til en guldklump af mere privat karakter – nemlig den lille Nicki –   eller Nickoline –   junior, der i øjeblikket vokser i maven på kæresten Anne-Mette.

– Ja, jeg skal være far, fortæller en glad Nicki Pedersen til Ekstra Bladet.

Den lille, nye Pedersen – for det bliver efternavnet, understreger speedway-stjernen – ankommer 3. april, dagen efter farmands fødselsdag, hvis alt går efter planen.

Men selv om Pedersens førstefødte efterhånden har tilbragt fem måneder i mors mave, så har familieforøgelsen været en velbevaret hemmelighed – også for Nicki Pedersen.

Den vordende mor valgte nemlig at holde graviditeten hemmelig, indtil gemalen havde sikret sig sin tredje VM-titel.

– Han var lige styrtet i Polen og kæmpede for at blive verdensmester igen. Derfor ventede jeg med at fortælle det, indtil han havde vundet.

Noget nervøs
– Jeg ønsker jo, at han vinder, lige så meget som han selv gør, og derfor ville jeg ikke give ham mere at tænke på, fortæller Anne-Mette Hansen, som derfor var noget nervøs, da ’bomben sprang’ kort efter guldfesten i Bydgoszcz.

– Men han tog det rigtig pænt. Da jeg sagde, at vi skulle have en lille, så sagde han – ’var det bare det’, fordi han var bange for, at det var noget slemt, fortæller hun og indrømmer, at der slap en enkelt tåre ud, da faren var blevet informeret.

Både familierne og Team Nicki Pedersen måtte dog vente på at få kendskab til parrets lykkelige omstændigheder.

Nickis forældre blev indviet i forrige uge, mens de ansatte i teamet fik nyheden under en hyggetur på Oslo-båden i weekenden.

– De tog det sgu rigtig godt. Man ser sine forældre på en helt ny måde, når ens far klapper maven og siger ’pas nu rigtig godt på den’.

Med til Grand Prixerne
– Jeg vil ikke sige, at teamet tog det bedre, end jeg havde regnet med, men de kunne jo godt have været nervøse for, hvad der nu skal ske.

– Men de var alle sammen meget glade på mine vegne, fortæller Nicki Pedersen, der bestemt ikke har planer om at drosle ned på ambitionerne, fordi han nu skal være far.

– Selvfølgelig bliver det en kæmpeforandring, men jeg har kun fem år tilbage, så jeg satser fortsat hundrede procent på min karriere. Og det ved Anne-Mette.

– De kommer med til Grand Prixerne, men hvis ungen bliver syg, så lejer vi et dobbeltværelse, så jeg kan få min middagslur. Det har vi diskuteret, og der er helt rene linjer, siger den fynske fartakrobat, der med tilfredshed har noteret sig, at fødslen er timet perfekt i forhold til GP-kalenderen.

– Det er kanonfedt, så spolerer det ikke sæsonen, siger den vordende far, der fortsat har fire måneder til at vænne sig til tanken.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: