Annonce:
Annonce:

Vojens får speedway-Grand Prix

Der bliver to danske løb i Grand Prix-serien i speedway i næste sæson. Vojens afløser tyske Gelsenkirchen i løbskalenderen

Vojens lægger i 2009 slagger til en afdeling i Grand Prix-serien i speedway.
Vojens lægger i 2009 slagger til en afdeling i Grand Prix-serien i speedway.
Annonce:
Følg Motorsport

De danske speedway-fans fik en sjælden gave, da Grand Prix-arrangørerne IMG/BSI fredag offentliggjorde løbskalenderen for 2009.

Her gør Vojens nemlig comeback i GP-kalenderen efter at have været frotrængt af Parken siden 2003, og dermed vil der for første gang blive kørt to VM-afdelinger på dansk jord.

- Det betyder rigtigt meget, siger Ole Olsen, der både er løbsdirektør i Grand Prix-serien og manden bag Vojens Speedwaycenter.

- Vi er vældig stolte over, at IMG kan se mulighederne i Vojens. Samtidig synes jeg, at det er naturligt, at Danmark som verdens bedste speedway-nation får to Grand Prix'er, siger Olsen til ekstrabladet.dk.

Grand Prix-stemplet kommer efter, at det hæderkronede, men utidssvarende, speedway-anlæg tidligere blev renoveret for 4, 5 mio. kroner. Penge, der kom fra Ny Haderslev Kommune og Team Danmark.

Og Olsen håber, at kommunen kan lokkes til endnu flere forbedringer.

Australien droppet
- Kommunen har hjulpet meget, og jeg er sikker på, at de vil være med til at opgradere anlægget yderligere, lyder det håbefuldt fra Ole Olsen.

Til gengæld bliver planerne om et australsk Grand Prix i Melbourne ikke til noget i første omgang, fordi turen 'Down under' ikke kan passes ind i kalenderen.

- Nej, det bliver ikke til noget i første omgang. De afholder både rugby, fodbold og et stort hestevæddeløb på stadion i Melbourne, og derfor ville der blive en pause på halvanden måned før det australske Grand Prix, forklarer Ole Olsen.

Det er givetvis en nyhed, som vil blive godt modtaget af kørerne. Således har både Hans Andersen og Nicki Pedersen overfor Ekstra Bladet tilkendegivet, at de meget nødigt vil køre i Australien i midten af november.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: