Annonce:
Annonce:

Nicki beholder sin væbner

Speedway-verdensmester Nicki Pedersen beholder ’verdens bedste mekaniker’ John Jørgensen et år endnu

Med sin mekaniker på plads kan Nicki koncentrere sig om nye titler. (Foto: AP)
Med sin mekaniker på plads kan Nicki koncentrere sig om nye titler. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Motorsport

Nicki Pedersen tog mandag det første skridt mod den fjerde VM-titel i speedway.

Det skete, da den tredobbelte verdensmester kunne meddele, at hans chefmekaniker John Jørgensen, der i branchen regnes som verdens måske allerbedste indenfor sin metier, alligevel fortsætter et år mere.

- Det er en lettelse, at vi er blevet enige om, at han tager et år mere. Han er en af de vigtigste faktorer i teamet, og det er selvfølgelig fedt, at vi nu har det på plads, siger Nicki Pedersen til ekstrabladet.dk og indrømmer samtidigt, at det havde givet problemer, hvis der skulle findes en kvalificeret afløser nu.

- Ja, det havde nok været lige sent nok, hvis vi skulle ud og lede efter en anden på nuværende tidspunkt, men det er heldigvis ikke nødvendigt. Jeg har det utrolig godt sammen med John, og han en perfekt sparringspartner, når det handler om at aflæse banerne og finde det rette set up, forklarer Pedersen om sin tro væbner, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger også havde tilbud fra i hvert fald tre af Nickis GP-rivaler.

John Jørgensen har været ansat i Team Nicki Pedersen i fire år, og har været en væsentlig årsag til de seneste to VM-titler. Men efter guldtriumfen i Bydgoszcz i sidste måned udtrykte han ønske om mere fritid til at følge sønnen, Jasons, speedway-karriere. Og det ønske er blevet opfyldt.

- Han skal stadigvæk være med til Grand Prix’erne og i Rusland, Polen og Danmark, men han vil få fri til nogle af ligaløbene. Inden juni skal vi så afgøre, om han ønsker at fortsætte efter i år, forklarer Nicki Pedersen, der i næste uge forlænger aftalen med en af sine andre mekanikere, Lars Skaarup.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: