Nicki Pedersen kører i Prag med brækket håndled

Speedwaystjernen vil køre med en special fremstillet skinne og tror på et godt resultat i Tjekkiet på lørdag

Den danske speedwaystjerne Nicki Pedersen agter at stille til start i lørdagens grand prix i Prag med et brækket håndled.

For mindre end to uger siden brækkede danskeren håndleddet under det svenske grand prix. Selv om han er blevet anbefalet fire ugers pause af lægerne, så skal der mere til at stoppe Niki Pedersen.

Den tidligere verdensmester har fået lavet en skinne til sit håndled, hvilket gør det muligt at fortsætte jagten på VM-point.

- Vi ved ikke helt, hvor vi står endnu, men jeg stiller til start og så må vi tage den derfra.

Se også: Såret Nicki i vildt drama

- Jeg har haft et styr i hånden, så eksperterne har kunnet udforme en skinne, der betyder, at jeg kan bruge min venstre hånd til koblingen.

- Det er selvfølgelig et handicap, men hvis jeg kan tage starterne og finde det hurtige spor, så kan alt ske i Prag, siger Nicki Pedersen i en pressemeddelelse.

Danskeren, der også vil køre på en smertelindrende indsprøjtning, indtager femtepladsen med 34 point i den samlede VM-stilling, hvor han er seks point efter den førende polak Tomasz Gollob.

Se også: Skadet Nicki: Jeg giver ikke op

- Hvis jeg ikke stiller til start i Prag, og derved heller ikke henter nogen point, så bliver det svært at hente igen gennem resten af sæsonen.

- Men hvis farten er i cyklerne på lørdag, og banen er jævn, så skal jeg blot bide smerterne i mig, og så tror jeg på et godt resultat, siger Nicki Pedersen.

0 kommentarer
Vis kommentarer