Dansk mester dropper afgørende VM-runde

Niels-Kristian Iversen har meldt afbud til sidste afdeling af det uofficielle VM for par. I stedet får Nicki Pedersen Michael Jepsen Jensen som ny makker

Niels-Kristian Iversen springer sidste afdeling af Best Pairs over. (Foto: AP)
Niels-Kristian Iversen springer sidste afdeling af Best Pairs over. (Foto: AP)

Når guldmedaljerne fredag skal fordeles ved det uofficielle VM i par-speedway, 'Best Pairs', i svenske Eskilstuna, bliver det uden den dobbelte danske mester Niels-Kristian Iversen.

Sammen med Nicki Pedersen har Iversen ellers kørt Danmark op på en samlet andenplads efter Australien, men et presset program får nu esbjergenseren til at melde afbud.

Se også: Nicki tæt på VM-føring

- Jeg har hele tiden sagt, at det kunne blive svært at få enderne til at nå sammen i forhold til den sidste afdeling her, og jeg har kørt så meget, at det er nødvendigt at stå lidt over, så jeg kan være knivskarp til det næste Grand Prix. Det er simpelthen nødvendigt med en enkelt dag fri i ny og næ, for det gør meget for energiniveauet, og jeg kunne mærke, at der manglede lidt gnist til det seneste Grand Prix i Finland, fastslår Niels-Kristian Iversen, der med afbuddet håber at være helt frisk, når GP-feltet rammer Prag 31. maj.

Se også: Danske krykhusarer på VM-jagt

- Jeg vil ikke bruge det som en undskyldning for indsatsen i Finland, for det er op til mig at sørge for, at tingene spiller, men nu laver jeg lidt om for at finpudse mine forberedelser. Konkurrencen i Grand Prix-serien er benhård, og det er ganske få marginaler, der afgør tingene, så det afgørende at være så professionel som mulig. Derfor satser jeg på, at jeg ved at justere lidt på mit program kan rykke lidt nærmere på de forreste, for så mange point er der heller ikke op, siger han.

Se også: Iversen har kurs mod den tredje DM-titel

Overfor Ekstra Bladet bekræfter landstræner Anders Secher, at Michael Jepsen Jensen overtager Niels-Kristian Iversens plads, mens Mikkel Bech overtager reservetjansen fra Hans Andersen, der var substitut i Landshut.

0 kommentarer
Vis kommentarer