Nicki P: Det var sindssygt

Nicki Pedersen er optimist efter tredjeplads mod alle odds i sæsonpremieren på VM-serien i speedway

Nicki Pedersen hentede en hårdt tilkæmpet tredjeplads i finalen på New Zealand. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen hentede en hårdt tilkæmpet tredjeplads i finalen på New Zealand. (Foto: Jarek Pabijan)

Det var en lettet og glad Nicki Pedersen, der tidligt lørdag morgen dansk tid kunne tørre sveden af panden efter sæsonpremieren på VM-serien i speedway på New Zealand.

Her lykkedes det at gentage sidste sæsons tredjeplads i finalen på trods af, at maskineriet slet ikke ville fungere for fynboen, der åbnede helt skidt med to sidstepladser.

Se også: Nicki på podiet i VM-premieren

Så tog en vis herre dog ved den tredobbelte verdensmester, der på rå vilje og mange års rutine nappede tre sejre i rap på vejen mod semifinale og finale.

- Det her skal jeg være utrolig tilfreds med, for det var helt sindssygt med den katastrofestart, vi fik, siger han til ekstrabladet.dk.

Se også: Såret Nicki P klar til VM-kup

- Selvom vi prøvede alt, og gutterne gjorde alt, hvad de kunne, så kunne vi slet ikke følge med. Derfor er det også fedt, at jeg kunne køre så gode linjer så tidligt, for det er jo det første løb på sæsonen, siger Pedersen, der ikke er nervøs for fortsættelsen trods åbningsproblemerne.

- Det er selvfølgelig lidt af et wake up call, at vi ikke kan finde setuppet, men denne bane er så speciel, så jeg er egentlig ikke nervøs, siger Nicki Pedersen, der indtager tredjepladsen i VM-stillingen, inden fortsættelsen i polske Bydgoszcz om fire uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere