Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Dansk mistanke: Sabotage kostede VM-billet

Speedway-talentet Michael Jepsens Jensen fik spoleret forberedelserne til GP--kvalfinalen, der endte med gedigen fiasko

Speedway-stortalentet Michael Jepsen Jensen havde en decideret lorteaften i kroatiske Gorican. (Foto: Jarek Pabijan)
Speedway-stortalentet Michael Jepsen Jensen havde en decideret lorteaften i kroatiske Gorican. (Foto: Jarek Pabijan)

Der var stillet enorme forventninger til speedway-stortalentet Michael Jepsen Jensen inden lørdagens Grand Prix-kvalfinale i kroatiske Gorican.

Her var Grindsted-køreren, der i sidste weekend tog fusen på Nicki Pedersen og resten af speedway-eliten med chok-sejren ved det sidste GP i Vojens, på forhånd udskreget som favorit til en af de tre GP-billetter, der var på spil.

Men løbet blev en grim nedtur for Jepsen Jensen, der floppede med 0 point i fem heat.

Men danskeren fik mildest talt heller ikke den bedste forberedelse til det vigtigte løb.

For da kører og team lørdag skulle køre til banen fra hotellet, kunne de konstatere, at ukendte gerningsmænd havde fjernet ventilerne fra samtlige firehjul på teamets lejebil, ligesom de også havde været i gang med landstræner Anders Sechers køretøj, hvor et dæk var punkteret.

Se også: Iversen gør GP-comeback - Vojens-vinder floppede

Et forstyrrende element, der ifølge Michael Jepsen Jensens far, Jan Michael Jepsen, lugtede af mere end almindelige drengestreger.

- Når de både har været i gang med vores og landstrænerens bil, så synes jeg det virker mærkeligt, hvis det bare skulle være drengestreger. Måske er der nogen, der har været misundelige, eller ligefrem har ønsket, at vi skulle tabe. Det er frygteligt frustrerende, for selv om det ikke skal lyde som en undskyldning, så gik det ud over vores fokus, siger Jan Jepsen Jensen til Ekstra Bladet.

Nu skal den lokale ordensmagt tjekke hotellets overvågningssystem, men selv om Michael Jepsen Jensen ikke vilbruge chikanen som undskyldning for den pauvre indsats, så erkender han, at det påvirkede ham under løbet.

- Undervejs tænkte jeg ikke så meget over det, men her bagefter kan jeg godt mærke, at jeg ikke var 100 procent til stede i situationen, fordi det hele tiden sad i baghovedet, siger den ærgerlige kører.

- Vi har meldt det til politiet. Lige ved siden af hotellet ligger der en tankstation, og vi håber, at deres overvågningskameraer har fanget det, fortæller Michael Jepsen Jensen, der nu formentlig må vente et år mere på GP-chancen.

- Jeg håber stadig på et wildcard, men ellers må jeg vente et år mere, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen