Nicki P.: Dommeren er en idiot

Danskeren buhet ud i Sverige: Polsk dommeren tog det point, som Nicki Pedersen manglede for at få sin drømmeposition i finalen

Nicki Pedersen i spidsen i et af aftenens heat, med Antonio Lindbäck bag sig. (Foto: Jaren Pabijan)
Nicki Pedersen i spidsen i et af aftenens heat, med Antonio Lindbäck bag sig. (Foto: Jaren Pabijan)

MÅLILLA (ekstrabladet.dk): Spænd hjelmen, gas bilen op og kør til Vojens om 13 dage, for da bliver der knald på, når kalenderen rammer lørdag 22. september.

Stillingen i VM-serien er med kun to Grand Prix'er tilbage så tæt, så tæt. Der er 11 point mellem nummer et og tre.

Nicki Pedersen viste med en finaleplads i aftes i Målilla, at han ikke har tænkt sig at opgive håbet om sin fjerde VM-titel.

I Sverige fik Nicki Pedersen halveret det forspring på seks point, som Greg Hancock havde inden Grand Prixet, men desværre var det Chris Holders aften i Småland. Australieren blev nummer to i finalen og fører nu VM-stillingen med otte point til Greg Hancock og yderligere tre til Nicki Pedersen.

Læs også:

Se også: Nicki i finalen efter dramatisk aften

- Er det 11 point. Det er noget skidt, sagde Nicki Pedersen og gjorde en grimasse efter Grand Prix'et, da ekstrabladet.dk opdaterede VM-stillingen for ham.

- Alt kan lade sig gøre. Chris Holder er en god chauffør, og han er inde i et godt flow. Men det er første gang, at han står i den her situation, så jeg håber, at han får nerver på. Jeg har prøvet det før og er okay med det. Jeg glæder mig over, at jeg har sølvet inden for rækkevidde.

- Jeg er ked af, at dommeren stjal et point fra mig. Det manglede jeg for at få enten bane et eller tre i finalen. Fra yderen er det umuligt mod tre gode modstandere.

- Det var den samme dommer, som fratog mig en Grand Prix-sejr engang i Göteborg. Han er direkte en idiot, sagde Nicki Pedersen om polske Wojciech Grodzki.

Hadet i Målilla
Episoden, som danskeren omtaler, gjorde også, at Nicki Pedersen blev den mest hadede dansker i den lille smålandske flække.

I sin anden optræden forsvarede Nicki Pedersen sin tredjeplads mod svenske Andreas Jonsson, der på sidste omgang fik kraftig fart i cyklen.

Nicki Pedersen forsøgte at lukke af ude mod rækværket, og da der ikke var plads til begge, kolliderede svenskeren voldsomt mod barrieren.

Jonsson lå helt bomstille i mange minutter, mens reddere arbejdede med at stabilisere ham. Det var tydeligt, at man frygtede brud på vitale dele. Nakken blev stabiliseret, inden Jonsson surret fast til båren blev løftet ind i ambulancen.

Læs også:

Se også: Nicki involveret i grimt styrt

- Det er dybt godnat, at dommeren på sin langsomme gengivelse ikke kan se, at jeg forsvarer min position. Dommeren siger, at jeg skifter bane, men selvfølgelig gør jeg det, for at slå Andreas, sagde Nicki Pedersen til ekstrabladet.dk.

Resten af aftenen buhede svenskerne, så snart Nicki Pedersens navn blev nævnt i højttaleren. Danskeren lod sig dog ikke gå på, og kørte triumferende næste heat hjem. Under æresrunden lavede han lyttende fagter mod de buhende svenske speedwayfans.

På hospitalet blev de værste formodninger om Andreas Jonssons tilstand ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger manet ned, og lørdag aften mente man ifølge Ekstra Bladets kilder ikke, at skaderne i nakken var vitale.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen