Skadet Nicki tilbage i vindersporet

Optimismen er i top, selvom efterveerne fra fire uger gammelt styrt stadig plager speedwaystjernen

Nicki Pedersen har genfundet den form, der tre gange har gjort ham til verdensmester. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen har genfundet den form, der tre gange har gjort ham til verdensmester. (Foto: Jarek Pabijan)

Der var masser af opmuntring til Nicki Pedersen, da Grand Prix-serien i speedway for fire uger siden blev skudt i gang på New Zealand.

Efter et par mildest talt forglemmelige sæsoner lignede fynboen nemlig sit gamle jeg, da han i fin stil sikrede sig en tredjeplads i finalen.

Men ingen roser uden torne.

Se også: TV: Nicki har sagt tak til verdensmesteren

Undervejs mod finalen måtte Pedersen nemlig bide i slaggerne efter et sammenstød med russiske Emil Sajfutdinov. Og selv om det er blevet til masser af point i ligaløbene, så er han fortsat mærket af uheldet 'Down Under'.

- Jeg har stadig ondt i foden, og der har ikke rigtigt været nogen bedring siden New Zealand, fortæller Nicki Pedersen - som har været involveret i flere styrt i mellemtiden - til ekstrabladet.dk.

- Heldigvis mærker jeg ikke noget til det, når jeg kører. Men jeg kan ikke sparke i slaggerne med højre fod inden starten, men så bruger jeg bare den venstre, griner Pedersen, der generelt er enddog rigtig godt tilfreds med sin sæsonstart.

Se også: Groggy Nicki: Anede ikke, jeg var i New Zealand

- Det hele kører super, og jeg føler, at jeg er ved at være tilbage på mit gamle niveau. Vi skal ikke ud at lede efter setuppet længere, men skal bare lige stille lidt på cyklerne. Så det er fedt at køre speedway igen. Sidste år lavede jeg måske to ud af fem starter. Nu er det fire ud af fem, og nogle gange dem alle sammen, forklarer Nicki Pedersen, der lørdag skal forsøge at samle flere VM-point ved sæsonens andet Grand Prix, der køres i polske Leszno.

- Det er en fed racerbane, og jeg har tre gode motorer med derned. Jeg regner med at tage det stille og roligt til træningen, for jeg føler, at vi har styr på det, siger han.

Nu mangler han bare, at den skadede fod igen får det så godt, at han kan genoptage løbetræningen.

Se også: Nicki i finalen med hukommelsestab

- Jeg cykler i stedet for, men jeg håber, at jeg snart kan komme ud at løbe igen, så jeg ikke behøver at være så påpasselig med, hvad jeg spiser, siger Pedersen, som er gået ind til sæsonen med en kampvægt på 63,5 kilo og en fedtprocent på imponerende 8,1.

3+ lørdag klokken 19, dk4 lørdag klokken 23...

Husk, at du kan læse alt om Det europæiske Grand Prix i Leszno på ekstrabladet.dk lørdag aften...

1 af 2 Nicki Pedersen er stadig mærket af styrtet i Auckland. (Foto: Jarek Pabijan)
2 af 2 Nicki Pedersen har genfundet den form, der tre gange har gjort ham til verdensmester. (Foto: Jarek Pabijan)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere