Dansk speedwaykører er udskrevet fra hospitalet

Den fynske speedwaykører Kenni Larsen kan stadig ikke huske noget fra ulykken, der sendte ham på hospitalet

(Foto: Jarek Pabijan)
(Foto: Jarek Pabijan)

Der er godt nyt fra familien til den danske speedwaykører Kenni Larsen, som mandag har fået lov til at forlade hospitalet.

21. april blev Kenni Larsen ramt i hovedet af et skud fra et luftgevær, og han har siden ligget i respirator og gennemgået to hjerneoperationer.

Kenni Larsen skulle efter planen begynde sin genoptræning på Hammel Neurocenter, men det er ændret af lægerne.

- Kenni er blevet udskrevet fra hospitalet. Han venter stadig på at begynde sin genoptræning. Han havde det for godt til at komme på Hammel, så det bliver et andet sted, skriver familien på Facebook.

Familien fortæller, at Kenni Larsen er ramt i frontallapperne, som er det sted i hjernen, ens personlighed bliver styret fra.

- Kenni kan intet huske omkring ulykken, han kan heller ikke huske de første dage ude af koma. Han er stadig meget træt og har brug for hvile, forklares det.

Kenni Larsen har fået det så meget bedre, at han nu kan tage ud at se speedway. Dog kun som tilskuer.

- Han vil så småt begynde at deltage i forskellige arrangementer og komme ud at se nogle speedwayløb. Han har spurgt lægerne, hvornår han selv må køre speedway igen. Det kan de desværre ikke svare på endnu, forklarer familien.

Under opholdet på hospitalet har støtten fra nær og fjern betydet meget for Kenni Larsen og familien.

- Kenni er meget taknemmelig for alle jeres beskeder. Han kan dog ikke svare jer alle personligt, men han har læst dem og læser også dem, I skriver nu.

- Det stresser bare hans hjerne, hvis han skal svare jer alle. Vi som familie er så glade for denne lykkelige udgang og takker jer alle for jeres store støtte. Det kan ikke siges for mange gange, lyder det fra familien.