Dansk speedwaykører i koma efter skud-episode

Den 27-årige speedwaykører Kenni Larsen er indlagt i Odense efter en skud-episode torsdag aften

Kenni Larsen i koma (Foto: Philip Davali)
Kenni Larsen i koma (Foto: Philip Davali)

Den danske speedwaykører Kenni Larsen ligger i kunstig koma, efter at han torsdag blev ramt af et skud i hovedet.

Det bekræfter forretningsfører i Kenni Larsens barndomsklub Munkebo, John Rask-Nielsen, over for Ritzau.

Omstændighederne omkring ulykken er ukendte.

27-årige Kenni Larsen var ved bevidsthed efter skud-episoden torsdag aften i det sydvestlige Odense.

Han blev opereret torsdag aften og blev efterfølgende lagt i kunstigt koma.

- Vores efterforskning tyder på, at geværet er gået af, mens han var alene. Men vi kan jo ikke spørge ham, så forhåbentlig kommer han snart ud af komaen, siger vagtchef ved Fyns Politi, Christian Rasmussen, til Ekstra Bladet og fortæller, at han man regner med, at det var et luftgevær, der gik af.

Vagtchefen fortæller, at Kenni Larsen blev bragt til Odense Universitets Hospital klokken 15.28, hvorefter politiet blev kontaktet. Kenni Larsen er blevet ramt af et skud i tindingen og igennem torsdagen og fredagen har politiet afhørt venner og familie for at få klarhed over, hvad der skete.

Den foreløbige efterforskning tyder på, at skud-episoden skete  i et industrikvarter på Holkebjergvej i det sydvestlige Odense.

- Men vi ved det ikke præcist. Vi mangler simpelthen den unge mands forklaring, siger vagtchefen, der oplyser, at der ikke fundet nogle vidner til episoden.

Dybt tragisk
Ekstra Bladet har været i kontakt med Janus Milliard, der har været holdleder for Kenni Larsen i tre år i Munkebo speedway-klub-

- Det er dybt tragisk. Vi håber, at han kommer igennem det her bedst muligt uden varige mén, siger Munkebos Team Manager Janus Millard til Ekstra Bladet.

- Hvad jeg har hørt, så skulle der være tale om et vådeskud, siger Millard.

- Som jeg forstår det, så skete det i hans værksted, og der skulle have været en mekaniker, men om han var der under selve skuddet eller kort tid efter, ved jeg ikke, siger Millard.

- Jeg har haft haft et fint forhold til Kenni i de tre år, hvor jeg har været holdleder for ham, og Kenni er jo en del af det danske landshold, så han er en dygtig kører, siger Millard.

- Det er et chok for os alle, hvad der er sket, men det vigtigste er, at vi håber på alt det bedste for ham, siger Millard

.

Kenni Larsen ligger i kunstig koma efter han blev ramt af et skud i tindingen torsdag eftermiddag. (Foto: Jarek Pabijan)
Kenni Larsen ligger i kunstig koma efter han blev ramt af et skud i tindingen torsdag eftermiddag. (Foto: Jarek Pabijan)

Ekstra Bladet følger sagen

0 kommentarer
Vis kommentarer