Frygt for nakkebrud tvinger Nicki P. til nyt afbud

Nicki Pedersen melder afbud til grandprixet i Horsens, da en ny scanning har afsløret, at han formentlig har et brud på nakken

Nicki Pedersens karriere fik sig fredag endnu et knæk, da resultatet af endnu en scanning af nakken blev kendt.

Frygten har hele tiden være, at han efter sit styrt i Holsted 25. maj har pådraget sig et brud på nakkehvirvlerne, som han også gjorde det sidste år i Tjekkiet.

Den frygt er blevet mere konkretiseret, da nye scanninger netop har indikeret det:

- Lægerne mener at kunne se, at der er et nyt brud i 7. nakkehvirvel. Det betyder også, at facetleddet mellem 6. og 7. nakkehvirvel er i risiko for at skride og kan derfor beskadige nerverne i dette område.

- Der skal dog en ny scanning til for at be- eller afkræfte, om der er tale om et sådant brud, lyder opdateringen på Nicki Pedersens hjemmeside.

Den nye scanning kan dog først blive foretaget til juli, og indtil da kan Nicki Pedersen ikke komme på motorcyklen.

Det betyder på den korte bane, at han ikke kommer til start ved grandprixet i Horsens 24. juni, hvor han vil blive erstattet af Peter Kildemand.

Den nu 40-årige fynbo har tidligere til Ekstra Bladet luftet sine bekymringer for, at det voldsomme styrt måske kan sætte en stopper for karrieren, der blandt andet tæller tre verdensmesterskaber og 16 grandprix-sejre.

Udsigten i Seaside Plaza er alle pengene værd. Foto: Tariq Mikkel Khan. Sport og Spil Speedway har gjort Nicki til millionær - Se hans luksusliv i Monaco

Se også: Venter på lægernes dom – Nicki frygter karrieren er forbi

Se også: Skadet Nicki melder afbud til GP: 'Jeg er ked af det'

2 kommentarer
Vis kommentarer