Annonce:
Annonce:

Hancock om slåskamp med Nicki: Derfor gjorde jeg det!

Den amerikanske speedway-kører står ved sine beskyldninger om, at Nicki Pedersen er farlig for sine konkurrenter og vil gøre alt for at komme foran

Annonce:
Følg Motorsport

Der blev uddelt kontante øretæver til Nicki Pedersen i sidste uge i den svenske eliteserie, da den amerikanske speedwaykører Greg Hancock nærmest fløj ind over Nicki Pedersens motorcykel og med et sandt wrestling-tag smed danskeren til jorden.

Episoden skete på anden omgang, da Nicki Pedersen overhalede Greg Hancock inden om og tvang amerikaneren ud i barrieren, så han måtte ned og kysse den svenske speedwaybane. Det ville den amerikanske veteran altså ikke finde sig i.

- Han tvang mig af cyklen, så jeg tænkte, at jeg ville gøre det samme mod ham, siger Hancock til Ekstra Bladet.

Nicki til Hancock: Du tuder!

Amerikaneren var dagen efter ude med et statement på sin hjemmeside, hvor han blandt andet skrev, at Nicki Pedersen er farlig for sine kollegaer, og at fynboen ikke har nogen problemer med at skade sine medkørere, hvis det betyder, han kommer i spidsen.

Annonce:

Et usædvanligt hårdt angreb, som amerikaneren dog holder fast ved.

- Jeg står ved mit statement. Det er ikke første gang, Nicki (Pedersen, red.) er centrum i disse slags sager, men jeg vil have, det bliver den sidste, siger Hancock.

- Han er den type kører, der ikke har nogen som helst sympati for sin medkørere og som ikke engang kan se, at han har gjort noget galt. Det er på tide, at der bliver sat en stopper for den her farlige kørsel. Jeg vil ikke have, at det her sker for mig eller nogle andre igen, fortsætter han.

Slagsbror har fået nok: Nu slagter han Nicki

Episoden fik de sociale medier – og især Twitter - til at koge over, men selvom det var Nicki Pedersen, der blev offer for en sand kropstackling, man ellers kun ser i amerikansk fodbold, så er det ikke ham, der har været modtager af opbakningen.

Annonce:

Især Greg Hancocks kollegaer fra storsponsoren Monster Energy var hurtigt ude med roser til amerikanerens overfald på danskeren. Et af eksemplerne var den australske bad boy Darcy Ward, som hurtigt var ude og kalde Hancock for sin helt og Nicki Pedersen for en ’wanker’.

Ekspert om ond stjernekrig: Nickis egen skyld

Nicki Pedersen har også været ude og sige, at han ikke mener, han gør noget forkert, men at det er Monster-slænget, der kategorisk har rottet sig sammen i mod ham. Det afviser Greg Hancock dog:

- Tilfældigvis har mange af Monster-drengene været modtagere af Nickis (Pedersen, red.) usympatiske måde at køre på, så det er nemt for ham at udpege os fra Monster. Der er en masse andre kørere, der mener det samme som os, men som Nicki Pedersen tilfældigvis glemmer alt om, når han snakker med pressen, siger amerikaneren, der i øvrigt mener, at den danske ex-verdensmester nyder omtalen i medierne.

Annonce:

- Han elsker at få medierne helt op at køre med den her slags kontroverser, og han bliver ved med at snakke om, at jeg skal straffes yderligere, hvilket jeg finder ret underholdende. Nicki Pedersen er Nicki Pedersen og vil altid være det, og uden ham i sporten ville der helt sikkert være meget mindre at snakke om, afslutter amerikaneren med et grin.

Greg Hancock fik en bøde på 5.000 svenske kroner for episoden, som er den største straf, det svenske speedway-forbund kan tildele.

I weekenden støder de to sammen igen, når sæsonens helt store grandprix køres i Cardiff, Wales. Ekstra Bladet er selvfølgelig med i den walisiske hovedstad for at følge dramaet.

Episoden med Greg Hancock er bestemt ikke første gang, at Nicki Pedersen kommer i vælten. Her stritter langfingeren lige lovligt meget ud mod polske speedway-fans. 

Slagsbror om Nickis kørsel: En dag går det galt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: