Invalid speedway-stjerne hylder Nickis overfaldsmand

Darcy Ward heppede på Sam Masters, der overfaldt Nicki Pedersen under det australske Grand Prix

Sympatien er strømmet Darcy Ward i møde efter, at han i august blev lam efter et uhyggeligt og karriere-afsluttende styrt i den polske liga.

Også kørerne har haft travlt med at støtte Ward, der blev kaldt 'verdens største speedway-talent' inden det ulykkelige styrt. Også under lørdagens Grand Prix i Melbourne, hvor hans nære ven Chris Holder kørte i Ward-gear fra top til tå.

Se også: Nicki om tv-slagsmål: Han hugger min mekaniker ned

Selvfølgelig så Ward med på tv - også da Nicki Pedersen og Sam Masters røg i totterne på hinanden efter heat otte.

Her slog og sparkede den unge australier ud efter danskeren, inden han ramte Pedersens polske mekaniker Marek Hucko rent på kæben for åben skærm.

Det var lige noget for Ward, der i sin aktive karriere mildest talt havde et anstrengt forhold til danskeren

- Masters for president, tweetede Darcy Ward, der også heppede på Greg Hancock, da han tidligere på sæsonen fik karantæne efter at have flået Nicki Pedersen af cyklen i den svenske liga.

Dengang heppede Ward helt uden blusel på amerikaneren og kaldte Pedersen en 'wanker' (pikspiller - red.) og selv om australieren ikke længere er aktiv, så er følelserne for danskeren altså ikke blevet mildere.

Nu er Nicki Pedersen i den anden grøft heller ikke bleg for at dele sine holdninger med sin omverden, hvilket er kommet til udtryk på Instagram efter løbet.

- Fat det, hadere! Jeg gjorde ikke noget forkert i går. Jeg kørte end ikke hårdt, skriver han.

Se også: Vanvids-VM: Dansk nedtur og tæv på tv

Som aktiv klæbede skandalerne til Darcy Ward i samme grad som sejrene.

Han mistede kørekortet i hjemlandet, da han forsøgte at flygte fra politiet, mens han var påvirket af marihuana, ligesom han var involveret i værtshusslagsmål i Storbritannien, hvor han også blev frikendt i en voldtægtssag på grund af manglende tekniske beviser.

Hans GP-karriere sluttede med karantæne, efter at han var dumpet i en alkohol-test i forbindelse med det lettiske Grand Prix.

 Se også: Vildt VM-drama: Nicki overfaldet for åben skærm

Her vinder Greg Hancock det australske Grand Prix: 

0 kommentarer
Vis kommentarer