Annonce:
Annonce:

Iskold Nicki: Jeg har mange fjender

Nicki Pedersen accepterer, at han er blevet speedway-sportens største skurk

Nicki Pedersen kan forvente en varm velkomst i Cardiff. (Foto: Jarek Pabijan)
Nicki Pedersen kan forvente en varm velkomst i Cardiff. (Foto: Jarek Pabijan)
Annonce:
Følg Motorsport

MILLENNIUM STADIUM (Ekstra Bladet): Der er en ting, der er stensikkert, inden lørdagens Grand Prix i Cardiff.

Når Nicki Pedersen kører op til startsnoren inden første heat, så vil mere end 40.000 struber fylde luften med buhen og piften, så man skulle tro, at djævlen selv var begyndt at køre speedway.

For ingen er så upopulær som den tredobbelte verdensmester, der har lagt nye alen til sit ry som slaggernes store, stygge ulv med den aktuelle strid med den amerikanske regerende verdensmester – og notoriske ’Mr. Nice Guy’ – Greg Hancock.

Nicki om sure rivaler: Det er tøset

Hancock og Pedersen kom i decideret slagsmål, da den frustrerede amerikaner simpelthen flåede danskeren af cyklen efter et sammenstød i den svenske liga.

Og siden er hadet bølget mod Pedersen fra både speedway-fans og rivaler på diverse sociale medier.

Annonce:

Men den slemme dreng fra Brenderup er iskold i forhold til den skurkerolle, han er havnet i.

Her vinder Nicki Pedersen sit første GP i tre år:

- Jeg har da mange fjender. Du vil altid have fjender, hvis du har haft meget succes gennem årene med en stærk personlighed. Så er der nogle, der er misundelige og ikke kan lide måden, du gør tingene på. Sådan skal det være og det har jeg det ok med. Heldigvis har jeg en stærk psyke, for ellers tror jeg ikke, at jeg kunne være med i det game, siger han og afviser, at han samler på venskaber, når han er på job.

Hancock om slåskamp med Nicki: Derfor gjorde jeg det!

Annonce:

- Jeg går til stålet og jeg kører for at vinde. Men jeg er provisionslønnet, så derfor kører jeg ikke folk af med vilje, så får jeg ingen løn. Men det er en hårfin balance. Jeg har været med i mange år, jeg er dybt professionel og jeg driver mit eget team. Det kan godt være, at jeg hygger mig, men jeg er her for en ting – og det er at vinde og intet andet, siger han og fastslår:

- Nej, jeg har ingen venner her udover mit team. Og i mit team er de mine ansatte, så det er også en hårfin balance, for det er vigtigt, at vi peaker på de rigtige tidspunkter. Venner er noget, man har i fritiden. Vi kører jo med livet som indsats ude på banen, det kan man jo ikke med sine venner, siger Nicki Pedersen, der i øvrigt ikke mener, at venskaberne i ryttergården er meget værd.

'Det er lodret løgn! Jeg sværger ved mine børn'

- De andre mener, at de er venner. Jeg har oplevet så mange gange, at der er kliker i lufthavnen eller i ryttergården. Men når den ene så går, så bliver der stukket knive i ryggen på ham. Det er da ikke sådan nogen venner, man skal have. Så nej tak, jeg skal ikke have nogen venner i sporten, lyder det med overbevisning fra manden, som alle i speedway elsker at hade.

Ekspert om ond stjernekrig: Nickis egen skyld

Annonce:

Ekspert om ond stjernekrig: Nickis egen skyld Nicki til Hancock: Du tuder!

Ekspert om ond stjernekrig: Nickis egen skyld Nicki til Hancock: Du tuder! Slagsbror om Nickis kørsel: En dag går det galt

Det Britiske Grand Prix, TV3 Sport 2 klokken 18.00.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: