Nicki dybt berørt af skud-ulykke: Vi er utrolig tæt på

For Nicki Pedersen kom Kenni Larsens skud-ulykke torsdag tættere på end hos andre i miljøet

Kenni Larsen er fætter til Nicki Pedersens kæreste. (Foto: Jarek Pabijan)
Kenni Larsen er fætter til Nicki Pedersens kæreste. (Foto: Jarek Pabijan)

En samlet dansk speedway-verden er rystet over Kenni Larsens skud-ulykke, der i skrivende stund har sendt ham i kunstig koma på Odense Universitets Hospital.

Politiet efterforsker ulykken, men det er endnu uvist, præcis hvad der er foregået, da den 27-årige speedway-kører blev ramt af skud fra et jagtgevær torsdag eftermiddag. At der skulle være tale om en forbrydelse er dog udelukket af politiet.

For den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen er ulykken kommet tættere på end hos de fleste.

Nickis kæreste, fitness-modellen Helene Hüttmann, er kusine til Kenni Larsen, og både hun, resten af familien og Nicki selv er meget berørte af ulykken, fortæller han til Ekstra Bladet.

- Vi går time for time og venter på at høre nyt. Selvfølgelig rammer det. En ting er en kollega. Noget andet er, når det er kærestens fætter. Det er helt surrealistisk, siger stjernen.

Kenni Larsen er lige omkring top-10 blandt Danmarks bedste speedway-kørere, men nu er han i kunstigt koma efter skud-episode (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Berørt stjerne efter skud-episode: Jeg havde lige talt med ham

(Foto: Jarek Pabijan) Speedway Nu i koma: Skulle køre Champions League-finale lørdag

Han er i Polen, hvor han fredag kørte for Unia Leszno i den nationale liga. Derfor har de ikke været på hospitalet endnu.

- Jeg forsøger at bakke min kæreste og resten af familien op. Det er utrolig tæt på. Jeg kender ham jo godt. Det gør alle i miljøet. Det er en sport, hvor alle kender hinanden, og vi er alle i samme båd. Vi rejser meget sammen og kører hele tiden med og mod hinanden, fortæller Nicki Pedersen, der kun har godt at sige om Kenni Larsen.

- Han er en frisk gut med godt humør og krudt i røven, som man jo skal have i denne sport, siger han.

- Uanset hvad der er sket, så er det tragisk. Og jeg fik kuldegysninger gennem hele kroppen, da jeg hørte det, siger Nicki Pedersen.

31 kommentarer
Vis kommentarer