Annonce:
Annonce:

Nicki efter brud med kæresten: Nu kommer jeg hjem til Danmark

Nicki Pedersen forventer at flytte tilbage til Danmark efter brud med kæresten

Annonce:
Følg Motorsport

Det har været et dramatisk efterår for Nicki Pedersen.

For en måned siden hentede han en tiltrængt opmuntring i en nedslående sæson, da han sikrede karrierens første EM-titel.

Men opturen blev kort.

Nicki taler om bruddet: Det fungerede ikke

Dagen efter kørte speedway-stjernen ind i karrierens værste skade, da han var tæt på at sætte førligheden over styr i finalen ved den tjekkiske klassiker 'Den Gyldne Hjelm' i Pardubice.

Han beskadigede 'tapperne' på femte og sjette nakkehvirvel, pådrog sig to brud i det ene håndled, hvor der også røg et ledbånd. Derudover brækkede han fire ribben og det ene skulderblad og pådrog sig en alvorlig hjernerystelse.

Se Nicki Pedersen og Helene Hüttmann vise rundt i Monaco:

Annonce:

Tirsdag smed Nicki Pedersen så en bombe af privat karakter på Facebook, da han bekræftede, at han har brudt med kæresten gennem et års tid, bikini-atleten Helene Hüttmann.

- Single, Travel, Scanning af nakke, Wild Card 2017, Første spadestik på mit nye hus, Godnat, lød den underspillede meddelelse med de mange nyheder.

Helene Hüttmann bekræftede ligeledes bruddet på Facebook og Instagram, men tirsdag var Nicki Pedersen ganske fåmælt, da han talte med Ekstra Bladet om den kedelige nyhed fra privatlivet.

Mens alt var rosenrødt: Her fortæller Nicki Pedersen og Helene Hüttman, hvordan de mødte hinanden:

- Vi er stadig gode venner, og vi var enige om beslutningen. Livet er for kort til at blive ved, hvis man ikke kan få det til at fungere, lød det i vanlig pragmatisk stil fra den tredobbelte verdensmester.

Parret har under en vis opmærksomhed levet et luksusliv i Monaco, hvor parret blandt andet inviterede Ekstra Bladet indenfor i deres luksuslejlighed til mindst 70.000 kroner om måneden.

Annonce:

Nu er Helene Hüttmann flyttet hjem til Danmark, og det varer ikke længe, før Nicki Pedersen følger efter. Det bekræfter han overfor Ekstra Bladet under et besøg i Danmark, hvor han modtager behandling hos sin faste fysioterapeut, Lisa Thomey, og afholder sponsormøder.

Hjemkomsten til Danmark betyder dog ikke, at han dropper livet på første klasse.

Således har håndværkerne indledt byggeriet af en luksusbolig til et tocifret millionbeløb på den grund udenfor Middelfart, speedway-stjernen købte for et år siden.

Dermed er det første spadestik taget til en retur til hjemstavnen Fyn, men i første omgang tager han en sommer mere i det skattefrie, franske fyrstedømme.

- Jeg har stadig lejligheden i Monaco. Lige nu er jeg otte dage i Danmark, hvor jeg besøger sponsorer og får styr på mine kontrakter i Polen og Sverige, fortæller Nicki Pedersen, der krydser fingre for, at vinteren bliver mildere, end meteorologerne har truet med.

Annonce:

- De kan ikke bygge, hvis temperaturen kommer under fem grader, men hvis alt går efter planen, forventer jeg, at huset er klar til foråret eller til sommeren 2017. Jeg regner så med at flytte endeligt hjem i foråret 2018, fortæller han.

Mens håndværkerne slider med mursten og mørtel i Middelfart, kæmper Nicki Pedersen med at genfinde formen til den kommende sæson, hvor han igen er at finde blandt de 15 kørere, der som faste bestanddele af Grand Prix-feltet udgør verdenseliten.

Det ligger fast efter, at Ekstra Bladet tirsdag kunne fortælle, at de fire wildcards går til Pedersen samt Matej Zagar, Maciej Janowski og den russiske superstjerne Emil Sajfutdinov, der gør comeback i GP-serien.

Nicki Pedersen bekræfter wildcard til VM-serien

Nicki Pedersen bryder med kæresten

Forarget Nicki efter grotesk VM-farce: Det skal have konsekvenser!

Speedway har gjort Nicki til millionær - Se hans luksusliv i Monaco

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: