Nicki får dommen om 11 dage: Jeg går rundt som en hest i stalden

Speedway-stjernen får afgørende besked om sin fremtid præcis to måneder efter sit sidste styrt i Holsted

Nicki Pedersen i dybe tanker. Speedwa-stjernen må vente i spænding til næste skanning om 13 dage - og så lige fem dage yderligere. Foto: Jarek Pabijan
Nicki Pedersen i dybe tanker. Speedwa-stjernen må vente i spænding til næste skanning om 13 dage - og så lige fem dage yderligere. Foto: Jarek Pabijan

Dommedag er rykket tættere. Oprindeligt skulle Nicki Pedersen have været gennem sin anden CT-skanning den 29. juli, men speedway-stjernen kommer nu allerede for 19. juli – og derefter venter fem dage i nådesløs spænding.

- Onsdag var det seks uger siden, jeg styrtede i Holsted. Efter den første skanning skal der gå fem uger inden den næste, så jeg må vente små tre uger mere, før jeg får en endelig afklaring. Jeg får svar på skanningen den 24. juli, siger Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen bliver båret ind i ambulancen i Holsted - præcis to måneder efter styrtet får han besked på, om han kan genoptage karrieren. Læserfoto
Nicki Pedersen bliver båret ind i ambulancen i Holsted - præcis to måneder efter styrtet får han besked på, om han kan genoptage karrieren. Læserfoto

Fynboen er normalt ikke verdensberømt for endeløs tålmodighed, men den 40-årige slaggekonge har for længst erkendt, at han i dette medicinske heat for en gangs skyld er helt uden kontrol over begivenhederne.

Er fem dage ikke lang tid at vente på svar på, om man er købt eller solgt?

- De skal vel konferere med hinanden og vurdere fra alle vinkler, om alt er groet ordentligt sammen. Spørgsmålet er jo stadig, om der er sket noget med den syvende nakkehvirvel, jeg tidligere har brækket, siger Nicki Pedersen.

Er du afklaret med, at du både kan få GO og STOP?

- Jeg går rundt i stalden som en hest, der vil ud på græs! Jeg er klar over situationens alvor og respekterer de ting, lægerne finder frem til, siger Nicki Pedersen.

Nicki Pedersen missede sidste år halvdelen af sæsonen efter et næsten karrieretruende styrt i Tjekkiet, hvor fynboen pådrog sig brud på to nakkehvirvler, fire ribben, skulderblad og håndled. 24. maj crashede han så igen, da han og Niels Kristian Iversen tørnede sammen i en ligamatch i Holsted.

Præcis to måneder efter det styrt får han så vished for, om karrieren kan fortsætte.

Nicki i barsk kritik: De skyder sig selv i tindingen

Skadet Nicki ramt på pengepungen: 'Jeg har lyst til at råbe'

Venter på lægernes dom – Nicki frygter karrieren er forbi

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.