Annonce:
Annonce:

Nicki P. har genfundet kærligheden: Derfor er vi sammen igen

Speedway-stjernen Nicki Pedersen og fitness-modellen Helene Hüttmann danner igen par efter, at parterne ellers var gået fra hinanden for et par uger siden

Nicki Pedersen og Helene Hüttmann er atter sammen igen. Her møder vi dem i deres hjem i Monaco før deres split-up.
Annonce:
Følg Motorsport

Kærligheden blomstrer atter mellem speedway-stjernen Nicki Pedersen og fitness-modellen Helene Hüttmann. 

To uger efter, at de havde besluttet at gå hver til sit, er de igen et par. Det bekræfter begge parter over for Ekstra Bladet.

- Vi har haft en rigtig god weekend sammen, hvor vi har fået lagt alle de ting, som har været irriterende, bag os. Jeg har selv brugt en masse tid på at få klarhed over nogle ting, siger Nicki Pedersen.

- Der har været nogle ting i forholdet, som vi ikke har kunnet løse, men vi er blevet enige om, at nu måtte vi være voksne og få gjort op med de sager, så vi kan komme videre herfra. Det får man ordnet ved at snakke ærligt om tingene og diskutere de problemer, der har været. Fra begge parters side har vi været ærlige omkring det hele, siger den tidligere verdensmester.

Annonce:

Helene Hüttmann forklarer over for Ekstra Bladet, at hun er af den opfattelse, at bruddet i slutningen af oktober har fået de to til at få øjnene op for, hvor meget forholdet egentlig betød.

- Nogle gange er det bare sådan, at man ikke kan se skoven for bare træer. Det tror jeg, var det, der skete. Af og til skal man have et ’wake up-call’, før man fatter, hvad det hele drejer sig om, siger Hüttmann.

- Jeg er hamrende heldig, at Nicki har mærket efter og fundet ud af, at jeg er den, han skal være sammen med. Man skal jo ikke være sammen for enhver pris, men hvis man elsker hinanden og har det rigtig godt sammen, bør man også være i stand til at løse de problemer, der opstår, fortæller hun.

Forarget Nicki efter grotesk VM-farce: Det skal have konsekvenser!

Nicki Pedersen og Helene Hüttmann ses her i lejligheden i Monaco. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Nicki Pedersen og Helene Hüttmann ses her i lejligheden i Monaco. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
 

Kunne ikke undvære hinanden
Da Pedersen og Hüttmann gik hver til sit for et par uger siden, var det med beskeden om, at de stadig var gode venner, og set i det lys var bruddet uden større dramatik.

Annonce:

Det tætte bånd mellem speedway-køreren og fitness-modellen var på ingen måde ved at blive revet over, og i kølvandet på genforeningen understreget Pedersen, at problemerne i forholdet ikke var af alvorlig karakter.

- Heldigvis har det været sådan, at det har drejet sig om interne problemer, og de har ikke været så alvorlige, at der er sket kritiske ting. Vi har hele tiden vidst, at kærligheden mellem os var stor. Ved at være væk fra hinanden i omkring 14 dage nu her, har vi så fundet ud af, at vi ikke kunne undvære hinanden, siger Pedersen til Ekstra Bladet.

Også Hüttmann glæder sig selvsagt over, at parterne har fundet sammen igen, ligesom hun giver sit bud på, hvilke udfordringer, der har været i forhold til, at få enderne til at mødes.

Annonce:

- Jeg tror, at Nicki har skullet vænne sig til at være sammen med en, der har en mening omkring tingene. Jeg tror ikke, at han har været vant til, at nogen sætter spørgsmålstegn, og hvis de har gjort det, har han i så fald været ligeglad. Her tror jeg så, at han har fundet ud af, at sådan er jeg ikke. Jeg tror, at det er det, han elsker ved mig. At jeg er så standhaftig, siger Hüttmann.

- Han har fundet ud af, at han er sammen med en, som har noget pondus. En, der er ligeglad med, hvor mange penge han har. Jeg ville være sammen med ham, uanset om vi skulle sove i en flyttekasse eller spise pasta med ketchup resten af vores liv. Det har ingen betydning, så længe vi bare har hinanden, siger hun.

Ingen fare for et liv i en flyttekasse - se hvor vildt parret bor i Monaco:
Speedway har gjort Nicki til millionær - Se hans luksusliv i Monaco

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: