Annonce:
Annonce:

Nicki P. overfaldet på slaggerne

Nicki Pedersen blev tirsdag aften korporligt overfaldet på speedway-banen af en anden tredobbelt verdensmester, amerikanske Greg Hancock, der havde været en tur i banen, efter at danskeren havde lukket ham af

Den danske eksverdensmester Nicki Pedersen blev overfaldet af den amerikanske ditto, Greg Hancock, da de to mødte hinanden i den svenske Elitserie tirsdag aften. (Foto: Jarek Pabijan)
Den danske eksverdensmester Nicki Pedersen blev overfaldet af den amerikanske ditto, Greg Hancock, da de to mødte hinanden i den svenske Elitserie tirsdag aften. (Foto: Jarek Pabijan)
Annonce:
Følg Motorsport

Speedway er sjældent kedeligt.

Det var det i hvert fald ikke tirsdag aften i den svenske Elitserie, hvor Nicki Pedersens Dackarna var på besøg hos Piraterna.

I et af aftenens sidste heats lukkede Nicki Pedersen af for et angreb fra Piraternas Greg Hancock, der kørte op i Pedersen og styrtede.

Heatet blev afblæst, og Hancock løb over mod danskeren. Da han nåede frem, hev han Pedersen af maskinen, og de to tumlede rundt på slaggerne. Du kan se hele episoden her. Og fra en anden vinkel her.

Efterfølgende blev den danske eksverdensmester udelukket, mens Hancock fik en bødestraf på 5000 svenske kr. - den største straf, det svenske speedway-forbund kan tildele.

Kæmpe dansk nedtur i dramatisk VM-finale

Men det er Nicki Pedersen ikke helt tilfreds med.

Annonce:

- Nu har jeg set episoden på tv, og jeg er blevet helt bekræftet i, at jeg ikke gjorde noget galt. Jag havde passeret ham og lukker blot døren bag mig. Det må man godt - det er jo race!

- Hancock står ikke af gassen og vælger med stor risiko at køre ind i mig i håbet om, at dommerne ikke kan se det rigtigt og derfor vil udelukke mig. Og det lykkedes, siger Nicki Pedersen, der slet ikke kan forstå, at Hancock efterfølgende lavede en football-tackling på ham, så de to tumlede rundt i slagsmål på slaggerne.

- Jeg er noget overrasket over hans reaktion, og jeg er glad for, at episoden er optaget på tv.

- Han tabte sutten. Eller i hvert fald kontrollen, siger Nicki Pedersen.

Frikender Olsen efter VM-skandale

Han vil sammen med sin klub indbringe sagen for Svemo, forbundet for motorcykelsport, og han håber, at de vil forfølge sagen.

- Det bliver de nødt til, hvis de har røv i bukserne. For hvis de ikke gør noget, hvad bliver så det næste?

Annonce:

- Vi kører uden bremser, og der bliver kørt til stregen. Men at man begynder at slås er for dumt. Det skal have konsekvenser, siger Nicki Pedersen, der med Dackerna i øvrigt tabte kampen 40-50.
Her kan du se et interview med Nicki Pedersen før speedway i Parken i juni 2013

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: