Nicki P-rival mistænkt for voldtægt af mindreårig

Antonio Lindbäck er rodet ind i en meget, meget uheldig sag

Antonio Lindbäck blev anholdt i aftes efter en match i Kumla, da han er mistænkt for voldtægt af et barn (Foto: Polfoto. Jarek Pabijan)
Antonio Lindbäck blev anholdt i aftes efter en match i Kumla, da han er mistænkt for voldtægt af et barn (Foto: Polfoto. Jarek Pabijan)

Den svenske Grand Prix-kører i speedway, Antonio Lindbäck er endnu en gang blevet anholdt af politiet.

Tre gange har svensekren været anholdt for spirituskørsel, men denne gang er anholdelsen af mere alvorlig karakter. Den 31 årige speedwaystjerne er mistænkt for voldtægt af et barn begået i Avesta i februar.

Hvis det viser sig, at mistanken er berettiget, og det ender med en dom, står han til mindst to års fængsel.

Antonio Lindbäck blev anholdt efter en speedwaymatch tirsdag i fængselbyen, Kumla, men blev i løbet af natten overført til politiet i Falun, 200 km mod nord, hvor han var igennem et natligt forhør.

Her har anklageren overfor svensk radio, P4 Örebro, fortalt, at Antonio Lindbäck er mistænkt for voldtægt af et barn.

(Foto: Jarek Pabijan) Speedway Nicki P-rival i nye problemer: Anholdt igen

Tirsdagens match mellem hjemmeholdet, Indianerna med bl.a. Niels-Kristian Iversen mod Lejonen fra Gislaved med Nicki Pedersen, Kenneth Bjerre, Hans Andersen var knap forbi, før politiet anholdt matchens topscorer med 13 point og undersøgte både hans bus og privatbil og blandt andet tog mobiltelefon og bilnøgler med som bevismateriale.

- Det er en trist nyhed at få, siger Indianernas holdleder, Daniel Dalle-Andersson-Bäckström til P4, som selv var til møde med speedwaymatchens dommer, da politiet gik i aktion.

Anholdelsen vil efter alt at dømme betyde, at køreren, der i sin tid blev lanceret som en vis Tony Rickardssons kronprins, ikke vil holde ved startsnoren, når Grand Prix-feltet næste lørdag kører forbi Casa Arena i Horsens.

I GP-sammenhæng har svenskeren, der er født i Rio de janeiro, haft 'in-and-out-karriere' med en enkelt Grand Prix-sejr fra 2012 i Terenzano, Italien på et cv, hvor hans opførsel undenfor banen fylder en del med 3 x spirituskørsel, hvilket betød, at han efter sidste sæson afsonede en måned med fodlænke.

1 af 2 Tilskuerne kommer formentligt til at kigge langt efter Antonio Lindbäck, når Grand Prix-feltet næste lørdag kommer forbi Horsens (Foto: Polfoto: Jarek Pabijan)
2 af 2 Antonio Lindbäck blev anholdt i aftes efter en match i Kumla, da han er mistænkt for voldtægt af et barn (Foto: Polfoto. Jarek Pabijan)
4 kommentarer
Vis kommentarer