Annonce:
Annonce:

Nicki Pedersen på hospitalet efter uhyggeligt styrt

Den danske eks-verdensmester er ved bevidsthed, men opholder sig på hospitalet efter et voldsomt uheld under en ligamatch i Polen

Nicki Pedersen (rød hjelm) kolliderede med barrrieren med høj fart og mistede angiveligt kortvarigt bevidsttheden. Han vågnede heldigvis hurtigt igen. Foto: Jarek Pabijan
Nicki Pedersen (rød hjelm) kolliderede med barrrieren med høj fart og mistede angiveligt kortvarigt bevidsttheden. Han vågnede heldigvis hurtigt igen. Foto: Jarek Pabijan
Annonce:
Følg Motorsport

Den danske speedway-stjerne Nicki Pedersen har tirsdag været involveret i et frygteligt styrt under en ligamatch for sin polske klub Grudziadz.

I heat nummer tre var danskeren i tæt placeringskamp med holdkammeraten Kenneth Bjerre og Jack Holder fra modstanderholdet Toruń.

Alle fløj af speedway-cyklerne ved sammenstødet, men Pedersen var ekstra uheldig og fortsatte i samme moment direkte mod barrieren med enorm kraft.

De brutale tv-billeder af episoden har sendt chokbølger gennem sociale medier, og ifølge det polske medie Sportowe Fakty mistede danskeren bevidstheden i forbindelse med det uhyggelige uheld.

En ambulance ankom hurtigt, og den tredobbelte verdensmester kom angiveligt til bevidsthed kort efter. Han blev dernæst fragtet væk til yderligere undersøgelser.

Ekstra Bladet har talt med Pedersen, der sent tirsdag aften opholder sig på hospitalet, hvor han kortfattet melder, at han har slået nakken og skal scannes.

Annonce:

Den danske stjerne lader over telefonen forstå, at han er hårdt påvirket af uheldet, men han viser heldigvis stort overskud ved lavmælt at fortælle, at han er klar til at tale på et senere tidspunkt.

Nicki Pedersen fik tidligere i juli frataget sin licens i seks måneder som følge af en kendelse fra Danmarks Motor Union. Det skete på baggrund af en række overtrædelser i forbindelse med en ligamatch for sin danske klub Holsted.

I kølvandet herpå fortalte Pedersens advokat, Adam Ringsby-Brandt, at man ville indgive en appel med ønske om at få begæret opsættende virkning, så hans klient kunne fortsætte med at køre løb, indtil der var truffet en afgørelse i sagen.

Danmarks Idrætsforbunds Appeludvalg meddelte 8. juli, at ønsket var blevet imødekommet, hvorfor Pedersen altså havde grønt lys til tirsdagens match.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: