Nicki til Hancock: Du tuder!

Krigen mellem Nicki Pedersen og Greg Hancock fortsætter på Twitter

Nicki Pedersen var hurtigt til at svare igen, da Greg Hancock tirsdag eftermiddag fyrede en spydighed efter ham på Twitter. (Foto: Johnny Frederiksen)
Nicki Pedersen var hurtigt til at svare igen, da Greg Hancock tirsdag eftermiddag fyrede en spydighed efter ham på Twitter. (Foto: Johnny Frederiksen)

Man skal ikke køre speedway, hvis man har let til tårer.

Krigen mellem Greg Hancock og Nicki Pedersen fortsætter med uformindsket styrke efter bataljen mellem de to tirsdag aften.

Hancock gav Pedersen skylden for et styrt i en svensk ligamatch, og amerikaneren var så ophidset over episoden, at han korporligt overfaldt Nicki Pedersen.

Bølgerne gik højt, da Greg Hancock tirsdag aften for i flæsket på Nicki Pedersen. (Foto: Daniel Nestor/Bildbyrån STR) Speedway Slagsbror om Nickis kørsel: En dag går det galt

Danskeren har efterfølgende beskyldt Hancock for at spille skuespil i den situation, hvor Hancock bliver kastet af cyklen, efter at Pedersen har overhalet ham.

Beskyldningen om skuespil har Hancock tydeligvis taget ilde op, idet han onsdag eftermiddag lagde et billede af en MR-scanner op på Twitter ledsaget af den syrlige kommentar:

- Hollywood-stunts og skuespil betaler sig virkelig i dag! Tak, brormand!


Hvortil Nicki Pedersen hurtigt svarede:

- Stop tuderiet, det gjorde ikke ondt, da du løb efter mig. Du kan takke dig selv for styrtet. Du skal ikke bede mig om hjælp en anden gang, som du gjorde i Warzawa.

Så vidt Ekstra Bladet erfarer handler Nicki Pedersens Warzawa-hentydning om sæsonpremieren i april, hvor Greg Hancock med Nicki Pedersens hjælp fik aflyst det farce-agtige og decideret farlige løb efter 12 heats.

Nicki Pedersen siger til Ekstra Bladet, at Greg Hancocks overfald på ham tirsdag aften blandt andet handler om, at den flok kørere, der er sponsoreret af energidrikken Monster, har dannet en klike, der bekriger ham.

Nicki Pedersen har ikke mange venner i feltet. (Foto: Jarek Pabijan) Speedway Derfor hader de Nicki

Der lader til at være noget om snakken, for en af Monsters pr-folk - Josh Gudgeon - der er tilknyttet Hancock, har travlt med at lange ud efter Nicki Pedersen i en række opdateringer på Twitter.

Som den nedenstående besked, hvor han tager afstand fra vold men alligevel giver udtryk for, at det var fedt, at Hancock tirsdag aften sprang på Pedersen og væltede ham af cyklen.

Greg Hancock oplyser i en sms til Ekstra Bladet, at scanningen frikendte ham for skader.

10 kommentarer
Vis kommentarer